Описание
  Average: 4.4 (7 votes)

  Луксозно огледало за коридор

  Модерно или класическо, антрето във всеки дом трябва да има огледало. Едно голямо и красиво огледало за коридора изглежда съвсем на място. А когато е с рамка от масивна дървесина, то се превръща в истинско украшение, което ще краси не само дома, но и офиса

  Какви са предимствата на това огледало за коридор на фабрика „Еврика“?

  Неговата здравина. То може да се похвали с изключително солидна рамка, която ще устои на времето и след 10 години. Освен това е много стабилно и поставено в коридора, няма да се тревожите постоянно, че може да падне както се случва с пластмасовите огледала.

   

  Модерните огледала за коридор са изработени обикновено от пластмаса в геометрични форми. Класическите огледала от друга страна залагат на романтичното излъчване и овалния дизайн. Огледало за коридор на фабрика „Еврика“ притежава именно това излъчване.

  Подхожда идеално на всяка стая в дома. Можете да преместите това украшение във всяко помещение на дома и то ще изглежда съвсем на място там. Ако сте декорирали дома си в класически стил, романтичното огледало за коридор на фабрика „Еврика“ идеално ще допълни интериора. От друга страна, ако сте заложили на строг, минималистичен стил, то ще представлява ефектен акцент, който да смекчи иначе така спартанската обстановка. Освен това е достатъчно голямо, за да се видите спокойно в цял ръст.

   

  С размери 700 на 1500, този модел ще накара всяка дама да се почувства като принцеса, докато сутрин се оглежда в него, в цял ръст. А красотата му ще бъде последното нещо, което ще виждате тръгвайки на работа и първото, което ще ви посреща у дома. Още една причина да изберете това огледало за коридор. Ще служи за визитна картичка за дома ви, а гостите ви несъмнено ще остават очаровани от него.

  С изящен дизайн и уникална дърворезба, това огледало за коридор подхожда на всеки интериор. Фините линии са красиви и елегантни, дърворезбованите елементи са покрити със златна патина, а горната част има изящно допълнение. Предимство на модела е и че може да бъде решен, в какъвто и цвят да пожелаете. В менюто „Цветове“ можете да видите подходящите модели, а изящния дизайн предлага невероятни възможности.

  Размери
  Запитване