Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Луксозно огледало за баня

  Когато избираме огледало за баня, трябва да обърнем внимание на три неща — устойчивост на влага, достатъчно големи размери и най-вече функционалност. Всичко това ще получите от мебелна фабрика „Еврика“ с нашето предложение за огледало за баня.

  Моделът е изключително изящен с резбована рамка от масивна дървесина. То е стабилно, елегантно и устойчиво на атмосферните влияния. Огледалото за баня на нашата компания не е просто функционален аксесоар за банята ви, а бутикова мебел, която ще краси помещението във всеки дом.

   

  Благодарение на изящния си дизайн огледало за баня от масив подхожда, както на класически, така и на модерни интериори за баня. Можете да го поставите в баня в римски стил, където ще се впише идеално към красивата мраморна вана. Или да го разположите в модерна баня с душ-кабина — моделът няма да загуби красотата си, а ще стои като интересен акцент в иначе минималистичния акцент на помещението.

  Огледалото за баня е изработено с традиционна българска дърворезба, като рамката е от изключително солидна дървесина — масив. Може да се изработи от дъб, бук, череша или липа, в зависимост от личния ви вкус.

   

  С размери 1000 на 700 мм това огледало е подходящо, както за големи, така и за по-малки помещения. По поръчка на клиента може да го изработим и с по-големи размери. От менюто „Цветове“ можете да подберете най-подходящия за вас, като имаме модели със състарен финиш в златни и сребърни тонове.

  Също така можете да го изберете дори в няколко различни цвята, ако желаете. А при поръчката можем дори да го състарим, ако имате предпочитания към по-античния дизайн или по-артистичните мебели. Моделът може да се изработи изцяло съобразно вашите желания.

   

  Предимствата на модела са многобройни, тъй като е изработен от изключително солидно дърво. Превъзхожда пластмасовите модели, тъй като е с рамка, която е със защитно покритие и издържа на времето и влиянието му. Друго преимущество е, че освен в банята можете да го поставите, където ви хареса. Да не говорим, че за количества предлагаме и солидни отстъпки.

  Красивото огледало за баня на фабрика Еврика е изключително елегантно и красиво. То е достойна инвестиция, тъй като дори и след 50 ще ви служи вярно.

  Размери
  Запитване