Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Огледало с резби

  Сред ретро мебелите на фабрика Еврика огледалата заемат специално място. Представяме ви модел на огледало с изключително изящен стил и дизайн.

  Моделът представлява старинно огледало за стена с дървена рамка, изработена от масивна дървесина и покрита изцяло със защитно лаково покритие. То е изработено с изящна дърворезба, ръчно гравирана. Подходящо за класически интериори, това огледало би изглеждало великолепно във всяка част на дома–спалнята, всекидневната, коридора, дори в банята. А ако имате дамски будоар, със сигурност ще бъде изключително красиво допълнение към нея.

   

  Тази бутикова мебел успешно се комбинира с почти всеки стил и се изработва изцяло от масив–дъб, бук, череша или липа. Ако автентичния цвят на дървото не ви допада, можете да подберете такъв от менюто „Цветове“ на сайта.

  Изящно и стилно, това огледало притежава качествата на произведение на изкуството като картина, но в същото време е и функционално.

  Освен в дома ви, то ще намери място и в офиса или хотела. Нищо няма да възхити повече гостите ви, ако в стаята си разполагат с подобно уникално огледало. Този модел се вписва съвършено и в интериора на ресторантите–хитроумна и все пак полезна мебел. Ако искате да предоставите на гостите си луксозен комфорт, а в същото време да имате поглед върху помещението, използването на едно подобно огледало би било идеално решение.

   

  Дърворезбованите елементи допринасят за изяществото на тази красива декоративна мебел. В същото време спомагат за омекотяването на линиите и придават романтичен вид на огледалото.

  Нестандартната му форма и меки линии го превръщат в истинско бижу. Можете да комбинирате това изящно огледало с комплекта мебели за трапезария на „Еврика“ от серията „Орхидея“ или в спалнята — комплект „Красива луксозна спалня“ — реф. 4020 също ще ви възхитят.

   

  Също толкова добре стои към обзавеждане за спалня — реф. 4021. Подходящо е също така и за обзавеждане за дневна–реф. 8008 или ретро трапезария.

  Изисканото огледало в ретро стил е изящна и стилна мебел, но също така и изключително здраво. Дори и след 50 години ще изглежда по същия начин, без да е загубило и най-малък дял от красотата си.

  Размери
  Запитване