Мебели за заведения — елегантни и функционални

Добрия ресторант се познава не само по добрата кухня, но и по удобните мебели. А висококачественото обзавеждане играе ключова роля за успеха на заведенията и ресторантите.

Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вниманието ви висококачествени мебели от масив, изработени по европейски стандарт, със съвременни технологии, на отлични цени. Предлагаме на клиентите си изискано и стилно обзавеждане за заведения и ресторанти, в модерен и класически стил, изработено от изключително качествена естествена дървесина – дъб, бук, череша и липа.

Търсите мебели за ресторант, които да са модерни и елегантни? Ние от „Еврика“ предлагаме цялостни интериорни решения за вашето заведение – от масите и столовете, до масичката за сервиране или бара. Трапезни маси и столове, обзавеждане за бар, бар столове, масички за сервиране, шкафове и витрини, ламперии – всичко, свързано с интериора на вашето заведение, може да откриете при нас.

Предлагаме богата гама от мебели, като за клиенти с вкус към неокласицизма, изработваме мебели в класически стил – (Реф. 8023) Подходящи с, както за ресторант, така и за кафене.

Мебелите се изработват по европейски стандарт и се предлагат в комбинация от естествена дървесина и плоскости с естествен фурнир, или изцяло изработени от масив. Изработваме, както мебели изцяло от дърво, така и тапицирана мека мебел като дивани, кресла, сепарета, подходящи за изискани ресторанти и барове и частни салони (Реф. 004). От секцията „Цветове“ на сайта можете да изберете дори цвета на мебелите, които искате. Компанията разполага с висококвалифицирани дизайнери, които да ви помогнат със съвети и насоки относно подходящия избор на мебели за заведението ви, ако се нуждаете от помощ.

Разполагаме и с богат каталог от дамаски и кожи, между които да подберете тапицерията на мебелите за вашето заведение. Кралско синьо за класически интериор (IMPERIO C1 — Col. 9), винено червено за ретро излъчване (IMPERIO C1 — Col. 6) или естествена кожа за модерен дизайн (Incrociato Col. BORDEAUX) – каквито и изисквания да имате за вида и дизайна и на вашите мебели за ресторант или заведение, ние ще отговорим на вашите очаквания.

Обзавеждане на кафене от фабрика Еврика

Атмосферата в едно кафене се постига не само с красива гледка, но и с елегантни мебели. Нашата фирма изработва висококачествени маси и столове от масив в модерен или класически стил. Предлагаме както тапицирани столове и кръгли маси от дърво, подходящи за модерни кафенета, така и класически мебели от масив, с извити крака и изящна декорация, съчетаващи се идеално с интериора на романтично кафене в ретро стил (Реф. 8009).

Всички мебели са изработени от масив, а по желание на клиента, комбинираме естествен фурнир и масивна дървесина. Изработваме пълен комплект мебели за кафенета – от дървени, или тапицирани столове, маси от дърво, тапицирани бар — столове, витрини за торти и сладкиши, барове. Също така изработваме тапицирани сепарета с висока седалка, подходящи за просторни заведения или дори клубове.

В нашата галерия можете да видите и обзавеждане за кафене с тапицирани столове и маси със стъклени плотове. Предлагаме също така и модели изцяло от масив (Реф. 002).

Интериор на ресторант или как постигнем идеалната атмосфера?

Добрата кухня не е достатъчна, за успеха на един ресторант. Но в комбинация с подходящите мебели, ще се сдобиете с идеалното заведение. Предлагаме на вниманието ви елегантни и класически мебели от масив, подходящи за всеки тип ресторант — от модерен гурме – ресторант в средиземноморски стил, до класическа механа.

Атмосферата е от голямо значение в съвременните ресторанти, затова и качествените мебели са толкова важни. А няма нищо по-добро от мебелите от естествен масив (Реф. 8024).

Сред мебелите за заведения, и в частност за ресторанти, които фабрика „Еврика“ изработва са както столовете и масите, така и някои специфични мебели за ресторант като масичка за сервиране (Реф. 2124), витрини за вина, шкафове, дървена ламперия, и дори цялостен интериор на ресторанта (Реф. 018), или ВИП сепаретата, или специален частен салон. В случай не можете да изберете подходящите мебели, разполагаме с екип от дизайнери, които да ви помогнат или да направят цялостен проект за интериора на вашето заведение.

Фабриката изработва, както мебели по каталог, така и по индивидуални проекти.

Модерни мебели за модерни клубове

Освен за ресторанти и заведения, фирмата изработва и мебели подходящи за денс клубове. Малки табуретки, кресла, масички, барове – предлагаме ви изработването на всички мебели, необходими за един клуб. Гостите ви ще се чувстват перфектно при вас с мебелите, изработени от нас (Реф 010).

Защо да изберете мебелна фабрика „Еврика“?

Защото сме най-добрите. Работим с висококачествена дървесина, екосъобразно, а освен това нашите мебели са с доказана гаранция за качество. Можете да бъдете спокойни, че върху елегантните маси в ресторанта ви, няма да има петна от кафе, краката на столовете няма да се счупят като пластмасови, а витрината за сладкиши и торти няма да загуби чара си, или да се повреди, само защото сте я изцапали малко.

Освен това мебелите от масив, които ние предлагаме са покрити със специален защитен лак, или боя и не вредят на околната среда, устойчиви са на високи и ниски температури, а също така и на силна слънчева светлина.

Друга причина да изберете мебелна фабрика „Еврика“, е, че нашите мебели са с доказана гаранция за качество. Те ще ви служат практически до живот, а поддържането им е изключително лесно и не изисква никакви излишни усилия от ваша страна.

И накрая, но не на последно място, референциите на нашите доволни клиенти, с които сме работили, говорят за качеството на работата ни.

Сред нашите клиенти са ресторант „Мари Ивана“ – Марина Диневи в Свети Влас, хотел „Рачев“ във Велико Търново, хотел "Банкя Палас" в гр. Банкя, Хотел "Веника" в с. Чифлика, Троянско и много други. В нашата галерия ще откриете разнообразие от модели на мебели за заведения, които сме изработили за хотели, ресторанти и кафенета в цялата страна.

Работим без посредници и предлагаме мебелите си на изключително достъпни цени. Също така при големи проекти, фирмата предлага отстъпки на свои клиенти. Мебелна фабрика Еврика разполага със собствен транспорт и в случай на нужда можем да доставим на място желаното от вас обзавеждане, без значение дали се отнася за точка от страната или в чужбина.

Също така мебелна фабрика Еврика предлага и консултации със специалисти дизайнери по отношение на мебелите. Искате най-добрите мебели за заведение  във вашето кафене или ресторант? Заповядайте при нас.