Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Обзавеждане за заведение в ретро стил

  Всеки предприемач знае, че добрата атмосфера е от решаващо значение за неговите клиенти. Това важи с двойна сила, ако имате бизнес в клуб или заведение. Удобните маси и столове, изискания интериор, придават уникална визия за всеки отделен клуб. А резултатите са наистина впечатляващи, когато изберете обзавеждане за заведение от фабрика „Еврика”.

  Фирмата е с дългогодишни традиции в мебелния бизнес, а освен това разполага и с редица преимущества пред останалите мебелни фирми — всички мебели са с високо качество, изработени от масивна дървесина — дъб, бук, череша или липа и с уникален дизайн.

   

  Предлагаме на вниманието на нашите клиенти още едно предложение на фабрика „Еврика” — мебели за обзавеждане — реф 8028.. Тази серия е с изключително елегантен и стилен дизайн — креслата и масите са в ретро стил, но с характерните за сезона пъстроцветни дамаски, показани на снимките по-горе. Може да избирате между по-малки кръгли маси, които са идеални за двойки, или за по-малки групи клиенти и по-широки — правоъгълни маси, идеални за бизнес срещи на фирми, или по-големи семейни събирания.

  Удобни дивани предоставят лукс и комфорт на гостите, а елегантните кресла ще им предоставят ненадминато усещане за свобода и релакс. Това луксозно обзавеждане за заведение включва не само комплекти с маси, столове и кресла, но също и шкаф витрина за заведение, количка за заведение в ретро стил, шкаф за заведение и бар — столове за заведение.

   

  Всички мебели са изработени от масив, като в зависимост от личния си вкус, можете да ги поръчате от дъб, череша, липа и дори дъб. Цветовете също не са проблем — в менюто „Цветове” на сайта ни можете да разгледате разнообразието от цветове, които предлагаме за нашите мебели. А в секцията „Дамаски”, да подберете тапицерията, която ви е нужна.

  За клиентите ни, които имат предпочитания към кожата и кожените изделия, мебелна фабрика „Еврика” също има решения. Ако искате диваните, креслата и бар — столовете за вашето заведение, да са изработени с кожена тапицерия, предлагаме ви да разгледате секцията „Кожи” в менюто на сайта. Предлагаме тапицерия от изкуствена или естествена кожа, внос от Италия, които са с изключително високо качество. Мебелната фирма предлага още и тапицерия от естествена кожа с косъм, като мостри могат да бъдат видени във фабриката в Габрово.

  Запитване