Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Ако сте в процес на търсене на ресторантско обзавеждане, изборът е доста труден понякога. Искате класически мебели, които в същото време да пасват на модерен интериор? Или модерни мебели, за контраст?

  Предлагаме ви да разгледате офертите на мебелна фабрика "Еврика", сред които със сигурност ще откриете подходящото  ресторантско обзавеждане за вашето заведение.

  Един от най-популярните ни модели е ресторантско обзавеждане — (реф. 018)—комплект маса със столове, в класически дизайн. Комплектът включва стол без подлакътник (Реф. 1074) и маса с цял плот — неразтегаема (Реф. 2019). Комплектът е изключително подходящ както за ретро интериор, така и за интериори в стил неокласицизъм,  модерен стил и дори еклектика.

  Луксозно обзавеждане за ресторант от Еврика

  Моделът се изработва изцяло от масивна дървесина и е с тапицирани облегалка и седалка. Цветът на дървените части e по ваш избор и може да го посочите от менюто "Цветове" в горната част на сайта. Мебелите могат да бъдат изработени и в комбинация от два или повече цвята, със състарен финиш. Класическият дизайн от своя страна ще задоволи и най-взискателната ви клиентела. Това ресторантско обзавеждане е подходящо, както за големи обекти, така и за по-малки, бутикови ресторанти, които държат на качеството.

  Масивната дървесина никога не излиза от мода. Тя е символ на качество, на здравина, а дълготрайната употреба не води до никакви неприятни последствия. Това са все важни точки при избора на ресторантско обзавеждане. Със сигурност не бихте желали гостите ви да останат разочаровани, ако по мебелите се забелязват следите на времето.

  Що се отнася до тапицерията, от менюто „Дамаски“ и „Кожи“ можете да изберете подходящите за вас десени.

  Лесната поддръжка, високото качество, елегантния дизайн и атмосферата, която създава обзавеждането на фабрика „Еврика“, са все предимства, които бързо ще оцените при употребата му. А гостите ви ще останат очаровани.

  Не правим компромис с качеството, което си личи от цялостния стил на работа при нас, а крайният резултат е достатъчно красноречив, както сами забелязвате от снимките.

  Сред нашите клиенти са изтъкнати бизнесмени решили да поръчат ресторантско обзавеждане при нас. Можете сами да видите как изглежда ресторанта на хотел "Банкя Палас" в гр. Банкя, край София, декориран с мебелите на фабрика „Еврика“.

  Фирмата ни изработва и мебели по проект на клиентите ни, а при поръчки на количества, правим изгодни отстъпки.

  Запитване