Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Ако търсите изискани и в същото време удобни мебели за обзавеждане за кафене, мебелна фабрика "Еврика“ ще ви предложи едни от най-добрите предложения.

  Елегантните форми на нашите продукти неслучайно са предпочитани от множество фирми у нас и в чужбина. Ако сте били част от почиващите в хотел "Рачев" - Велико Търново, със сигурност сте забелязали елегантните, от които да се насладите на панорамната гледка към града. Специално за комплекса, те бяха изработени от мебелна фабрика „Еврика“.

  Комплект (Реф 002) включва кръгла маса със стъклен плот (Реф. 2051) и столовете от масивно дърво са тапицирани с изискана дамаска (Реф. 1031). Изчистените модели винаги са на мода, а тук те съчетават в себе си качество, удобство и създават неповторима атмосфера.

  Цялостен интериор и обзавеждане за кафенета

  Комплектът обзавеждане за кафене включва изработване на маса от масивна дървесина - дъб, бук, череша, покрита със стъклен плот и дървени столове, отново от масив, с тапицирана седалка или облегалка.

  Ако не ви допада цветът, от менюто „Цветове“ можете да изберете тоновете подходящи за дървените части. Освен едноцветни решения, предлагаме и многоцветни предложения, включително и модели със състарен златен и сребърен финиш.

  Тапицерията е изключително висококачествена и можете да подберете най-подходящите модели от менюто „Дамаски“. Тези от вас, които предпочитат кожените тапицерии, могат да избират най-подходящите от менюто „Кожи“ на сайта.

  Ако се спрете на това обзавеждане за кафене, изработено от фабрика „Еврика“, заведението ви ще се ползва със славата на едно уютно кътче, което носи своя собствен характер, без да е в разрез с очакванията на посетителите. Всеки се надява да се наслади на чаша от ароматната течност, заобиколен от изискан интериор, което прави обстановката още по-приветлива.

  Отличното обслужване, класните напитки са неделимо свързани с добре подбрани мебели, които са от ключово значение в интериора. Освен това визията и качеството на мебелите позволява да ги комбинирате с почти всеки стил интериор. Ценителите с претенциозен вкус не биха правили компромис при подбора на обзавеждане за кафене, което гарантирано ще се превърне в любимото им място за отдих и релакс. Избирайки за свой партньор фабрика "Еврика", вие получавате не само надежден сътрудник, но и помощник в обзавеждането на вашето заведение или ресторант.

  И за бизнес клиентите ни предлагаме специална оферта - при поръчка на количество предлагаме солидни отстъпки.

  Запитване