Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Обзавеждане за бар от Еврика

  Добрият бар се състои от три неща—качествен алкохол, хубава музика и уютна обстановка. За да се чувстват клиентите удобно, мебелите от ключово значение, а ние от фабрика „Еврика” знаем най-добре това.

   

  Фирмата предлага на клиентите си дизайнерското обзавеждане на бар, което ще задоволи всяко изискване. Моделите ни включват, както мебели в класически стил, така и такива, които имат по-модерно излъчване.

  Една от най-популярните ни линии за бар обзавеждане е базирана на серията „Орхидеята”. Вашите клиенти ще се чувстват повече от удобно, седнали на бар столове „Орхидея”—реф. "Орхидея" — Реф. 1084. Моделите могат да бъдат изработени с различна височина и подходящи, както за сепарета, така и за бар.

   

  Всички модели са изработени от естествено дърво, като цветът и дамаската са изцяло по избор на клиента. Може да изберете цветовете от секцията „Цветове” на сайта. А тапицерията от секцията „Дамаски”. За клиентите, които предпочитат кожена гарнитура за салона, предлагаме и тапицерии от естествена и изкуствена кожа. Отново вие избирате цветовете в секцията „Кожи” на сайта.

  Линията за обзавеждане на бар на фабрика „Еврика” включва още и удобни ниски масички от масив, както и кресла и дивани „Честърфийлд”. Моделите са тапицирани в естествена кожа и отговарят на изискванията за най-високо качество и комфорт.

   

  Припомняме, че както при всички останали мебели на фабрика „Еврика” и тук се използват само висококачествени материали. Дървесината е от естествено дърво–дъб, бук, липа или череша.

  Всички мебели са с гаранция за качество, а за по-големи поръчки предлагаме и изгодни отстъпки. Фирмата осигурява и собствен транспорт до всяка точка от страната, а при договаряне и до чужбина.

   

  Линията обзавеждане на бар на фабрика „Еврика” е подходяща, както за всички барове и заведения в хотели, така и за нощни клубове, бирарии, винарни и други заведения. Може да поръчате мебелите с цвят и дизайн по ваш вкус, или да се доверите на нашите опитни специалисти в тази област.

  Предложете на клиентите си най-доброто и те ще се връщат отново и отново при вас.

  Запитване