Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ако си търсите елегантна и красива мебел, която да се съчетава с интериора на модерния или класическия ресторант, мебелна фабрика „Еврика“ предлага идеалното обзавеждане за ресторанти. С изящен дизайн, здравина, стабилност и красота, те никога няма да ви подведат. Предлагаме на вашето внимание, комплект мебели за ресторанти (Реф 006), включващ квадратна разтегателна маса (Реф. 2019) и тапицирани столове с оригинални подлакътници (Реф. 1007), които осигуряват уникален комфорт.

  Нашето обзавеждане на ресторанти включва мебели, които грабват от пръв поглед - не са кичозни, нито са крещящо цветни, а са символ на вечната класа.

  Цялостно обзавеждане на ресторанти от Фабрика за мебели Еврика

  Стабилните и солидни столове осигуряват комфорт и сигурност на клиентите ви. Само за сравнение, столовете от пластмаса или метал са поддатливи на ръжда, влияят се от слънцето и се увреждат по-лесно. За разлика от тях, тези мебели и масивната дървесина, от която са направени, са с гаранция за изключително качество и дълготрайност. Само изберете модела и дизайна на вашето обзавеждане за ресторанти й и останалото оставете в ръцете на професионалистите ни.

  Фабрика „Еврика“ изработва, както мебели за ресторант по стандарт, така и модели по индивидуални поръчки на клиентите ни.

  От менюто „Цветове“ може да посочите как бихте искали да изглежда вашето обзавеждане на ресторанти, изборът ви няма да е труден, предоставяме богато разнообразие от гами за тапицерии.

  Дървеният материал също е по ваш вкус, може да избирате измежду разновидности на дъб, бук или череша. Известно е, че дървото е символ на неповторим уют, а и никога не слиза от мода. Това не би могло да се постигне с обзавеждане на ресторанти от стъкло или метал.

  Мебелите на „Еврика“ са солидни и не се повреждат лесно от слънце или влага.

  В хотел "Рачев" - Велико Търново отдавна посрещат усмихнати гости, които с удоволствие биват поканени да отдъхнат сред удобството на обзавеждане на ресторанти, поръчано от "Еврика". На снимките може сами да се убедите в усещането за топлота, споделеност и неповторима среда.

  Всеки детайл се вписва перфектно в елегантния интериор на помещението. За потребителите със специални и допълнителни изисквания, столовете и масите могат да бъдат изработени според предпочитанията им.

  Ако не ви допадат дамаските от плат и желаете вашето обзавеждане на ресторанти да има по-модерна визия, може да разгледате менюто „Кожи“, където предлагаме различни варианти за тапицерия на столовете. За всички наши клиенти сме подбрали едни от най-качествените естествени и изкуствени варианти на кожа. 

  Запитване