Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Моделните мебели и изискания дизайн са запазена марка на фабрика Еврика. Представяме ви мебели за заведение, които ще очароват всеки клиент, решил да посети вашето място.

  Предлагаме на вниманието ви, един от най-актуалните ни модели, комплект за обзавеждане (Реф. 003) Моделът включва квадратна маса - (Реф. 2127) + кръгла маса (Реф. 2129) и тапициран стол с розова и зелена дамаска без и със подлакътник (Реф. 1086).

  Дизайнът на мебелите е модерен и в същото време изискан. И се съчетават успешно с всеки стил. Ако сте привърженици на качествената изработка, класическите извивки и издръжливостта, то несъмнено ще оцените подобаващо изработените в "Еврика" мебели за заведение. Обърнете се към нас, за да поставите изискванията си по отношение на материи, цветове, детайли по направата на обзавеждането, а ние ще ви изработим идеалните мебели за вашето заведение.

  По желание, клиентите ни могат да избират между кожена тапицерия или дамаска от плат, а всички наши мостри можете да видите в секцията на сайта „Дамаски“ и „Кожи“. Тъканите са с високо качество, а богатият асортимент от фигурални и едноцветни дизайни, ще ви улесни при избора.  Коженият ни асортимент включва, както модели от еко кожа от Италия, така и мостри от висококачествена естествена кожа.

  С какво се отличават мебелите за заведения на фабрика „Еврика“?

  Столовете са изключително леки и изящни, което ги прави подходящи за всякакъв тип заведение – битова механа, модерен ресторант, или традиционно балканско заведение. И тъй като удобството на клиентите е важно за нас, моделът се предлага с удобна седалка, която е надлежно тапицирана.

  Друго предимство на нашите мебели е, че се поддържат лесно, не се изхабяват при продължителна употреба, и създават незаменим комфорт и атмосфера. Подобни качества са винаги актуални и търсени. Може да избирате вида на дървото, ние предлагаме различна масивна дървесина - от бук, череша, дъб.

  Сред нашите клиенти са редица известни хотели, един от които и хотел „Рачев“ Велико Търново. Изработихме за тях цялостното обзавеждане на панорамния им ресторант.

  Нашите мебели за заведение се отличават и с красив дизайн, който се постига с най-новите технологии на фабрика „Еврика“. Мебелите подходящи за интериор в класически стил, но вписват се перфектно и в по-модерна среда. Това ги прави едни от най-предпочитаните ни продукти от собствениците на новосъздадени заведения, или такива, които имат намерение да освежат интериора си. 

  Запитване