Мебели за ресторант - 005

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 7 (1 vote)

Всеки собственик на известен ресторант, иска да предложи на своите клиенти най-доброто. Затова и посетителите очакват обзавеждане и мебели за ресторант, които да отговарят на изисканите им потребности. Не само изисканата кухня и хубавата музика оказват влияние върху посетителите в един ресторант. Атмосферата е от ключово значение и точно затова не трябва да правите компромиси с обзавеждането.

Мебелна фабрика „Еврика“ знае добре, че удобството и комфорта са от голямо значение за гостите в един ресторант, затова ви предлагаме висококачествени масивни мебели за ресторант. Те са далеч от стандартните решения, и се характеризират с класически и изчистен дизайн. Освен това могат да се комбинират с почти всеки интериор–модерен или с ретро звучене.

Луксозни мебели за ресторант по поръчка от Еврика

Цената е конкурентна, затова вие няма да сбъркате при избора си. Предлагаме ви комплект мебели за ресторант (Реф. 005), които идеално се съчетават и с модерен, и с класически интериор. Комплектът включва разтегателна квадратна маса за повече комфорт (Реф. 2019) и тапициран стол в червено с ефектен подлакътник (Реф. 1007). Този модел бе предпочетен от редица наши клиенти, сред които и хотел “Рачев“ Велико Търново. Класическият дизайн, изящните линии и изчистените форми, правят мебелите подходящи както за модерни, така и за класически заведения.

Моделът мебели за ресторант (Реф. 005), подхожда обаче не само за обществени заведения. Тези от вас, които държат да ги имат у дома, също могат да се сдобият с тях — комплектът ще се съчетае идеално с интериора на вашия дом, при подходяща комбинация на цветовете. Можете да изберете най-подходящите цветове за вас, като от менюто „Цветове“ на сайта изберете предпочитания от вас. От менюто „Дамаски“ и „Кожи“ имате възможност да подберете тапицерията на вашите мебели.

Обзавеждането на "Еврика" създава слънчева атмосфера, топлина и класа. Тези мебели за ресторант правят обстановката специална, благодарение на факта, че са изработени от висококачествена дървесина и по изключително високи стандарти за качество. . Всички мебели на фабрика Еврика се изработват от бук, череша или дъб в многообразие от цветове, както и с различни десени на тапицериите. Насреща сме да създадем за вас мебели за ресторант, които да превърнат заведението ви в прекрасно и уютно кътче за семейни вечери, бизнес срещи или събирания по празници и през уикенда. С гаранция за качество при това.