Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Луксозни мебели за ресторант по поръчка от Еврика

  Важна част от всеки хотелски комплекс е ресторантът. И без значение, дали е част от курортен център, или самостоятелен обект, той трябва да осигурява на гостите не само отлична кухня, но и приятна обстановка, в която да се насладят на храната си.

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага на своите клиенти специална серия мебели за ресторант - реф. 005, които могат да бъдат използвани от всеки собственик на заведение. Моделите ни включват обзавеждане, както за малки, така и за големи обекти, и са подходящи за всякакви помещения. Можете поръчате мебели за ресторант за вашето бутиково заведение, или за голям ресторант, който е в състояние да обслужва няколкостотин души дневно. И можете да бъдете сигурни, че качеството и в двата случая ще бъде изключително. Тъй като нашите мебели се изработват само и единствено от висококачествена масивна дървесина - дъб, бук, липа...

  Серията обзавеждане за ресторант включва трапезен стол с облегалка - реф. 1055. Това е един прекрасен модел, който може да поръчате с дамаска или тапицерия, в цвят по ваш избор. Може да ги видите в менюто „Цветове”, „Кожа”, „Дамаска”.

  Серията ни включва още диван по поръчка 5074 с кожена тапицерия и триместна седалка. Той е изключително подходящ за частни ВИП салони, уединени сепарета, или когато се налага да настаните по-големи компании. Класическият дизайн и удобна конструкция на тази мебел, я правят подходяща за всеки стил интериор. Освен това може да поръчате всеки модел от серията с размери по ваше желание.

  За удобство на клиентите и гостите ви предлагаме още и висока квадратна маса - реф 2127. Моделът е изключително подходящ за всеки тип интериор. Удобна и лесна за поддържане, тази маса ще ви служи с години, а дори и след дълготрайна употреба ще остане съхранена. Подходяща е за настаняване на малки компании.

  За големи компании предлагаме голяма кръгла маса - реф. 2129. Моделът е с класически дизайн, елегантни линии и подходящ за всеки стил обзавеждане. Предимството му е, че може да се съчетае лесно, както с трапезни столове, така и с подходящи дивани, или канапета. А в случай,  че се наложи да превърнете вашия ресторант в бизнес център за неочаквани заседания, тя отново ще се окаже ценен инструмент във всяка ситуация.

  Запитване