Мебели за кафене - 008

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 7 (1 vote)

Ако сте ценители на индивидуалния стил в обзавеждането, модерните мебели за кафене на фабрика "Еврика" ще отговорят на вашите очаквания. Обзавеждането, което предлагаме, гарантира създаването на уютна атмосфера.

Класическите форми винаги са актуални, а и са предпочитани от мнозина. Масивната дървесина, меките и изчистени като линии мебели и луксозната дамаска, веднага подсказват, че става дума за високо качество. Ако и вие искате да имате подобни мебели за кафене, заповядайте при нас и станете част от стотиците доволни клиенти на фабрика „Еврика“.

Сред най-желаните артикули на фабриката за мебели „Еврика“ e и модерен комплект мебели за кафене(Реф – 008) от масивна дървесина. Моделът е особено популярен сред собствениците на заведения и ресторанти, както и на бутикови хотели, като хотел "Рачев" — Велико Търново, чийто собственици се довериха именно на нас.

Мебели за кафене по поръчка от Еврика

Комплектът включва кръгла маса от масив със стъклен плот, който е по избор на клиента (Реф. 2051) и тапициран стол с дамаска в цвят „охра“. Това е един от най-търсените ни модели за заведения, изключително подходящ за модерни заведения.

Предимствата на комплекта са здравината на мебелите, изчистените и фини линии на всяка мебел, както и фактът, че се съчетават във всеки интериор–еклектика, модерен, еко стил и дори лофт. Този комплект бихте могли да поръчате и за своя дом, като моделът се съчетава перфектно с останалото обзавеждане.

Столовете са солидни, но елегантни, което предоставя възможност да се сложат повече на брой и да се осигурят допълнителни места. Така ще може да посрещнете повече посетители.

Сред многобройните предимства на тези мебели за кафене е тяхното удобство. Вашите клиенти, могат да прекарат часове на тях и ще се чувстват повече от комфортно по време на престоя си. Освен това са солидни. За разлика от металните и пластмасовите столове, с които сте на „тръни“ да не се озовете на земята, докато отпивате чаша кафе, с мебелите за кафене от масив на фабрика „Еврика“ подобни тревоги са ви спестени.

Моделът, освен това се предлага в разнообразни цветове–от менюто с „Цветове“ можете да видите предложените цветове за дървените части, а от менюто „Дамаски“ и „Кожи“ да изберете най-подходящата тапицерия за вашите мебели. Качеството им е гарантирано.