Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Мебели за кафене по поръчка от Еврика

  Серията мебели за кафене–реф 008 е едно от последните предложения на фабрика „Еврика”. Насочена към нуждите на хотелските комплекси, които търсят елегантност, лукс и очарование, без да правят компромис с качеството, тя е отлично решение, за всеки хотелиер, който иска да предложи на гостите си същите прекрасни условия за отдих в ресторанта или кафенето, които управлява, наравно с тези в хотелската стая.

  Всеки модерен и елегантен хотел предлага на гостите си не само отлични условия за почивка и престой, но също така и прекрасно място, където да седнат и да се насладят на любимите си ястия и напитки. А едно елегантно кафене може да направи чудеса с репутацията на всеки почивен комплекс.

  Затова и ние от мебелна фабрика „Еврика” предлагаме тази нова линия мебели–създадени за кафене и сладкарници.

  Серията включва кръгла масичка реф. 2130 решена в бяло. Моделът е изключително стилен и изискан, а освен това се вписва във всяка обстановка–бар, кафене — ресторант, лятна градина. Също така предлагаме този артикул в комбинация с бар стол–реф. 5012. Столът е изработен от масивна дървесина, с кожена тапицерия и притежава удобна облегалка. 

  Освен това, може да комбинирате масите с ретро кресла — реф 5011. Те са изработени в същия стил и се предлагат с удобна седалка и солидна облегалка, отново тапицирани с кожа. Моделът е изключително елегантен и е подходящ за всеки стил интериор.

  За удобство при настаняване на по-големи компании, предлагаме на вниманието ви диван „Честърфийлд”–реф 5057. Моделът се предлага в същия стил, а освен това може да се изработи с тапицерия в цвят по избор. 

  Десените може да видите в менюто „Кожи” в сайта ни. Към същия предлагаме и холна маса в бяло–2128, която спокойно може да  побере шестима гости и е отлична за по-големи компании.

  Всички мебели могат да се изработят с размери по поръчка на клиентите и са изработени от висококачествена масивна дървесина. Ако цветовете на снимките не ви удовлетворяват, може да изберете други от менюто „Цветове” на сайта.

  Ние гарантираме за качеството  на нашите мебели и предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване. Можете да сте сигурни, че избирайки серията мебели за кафене на фабрика „Еврика” ще разполагате с великолепно обзавеждане, което ще привлича гостите ви отново и отново към вашето заведение.

  Запитване