Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Мебели за бар от Еврика

  Мебелна фабрика „Еврика” има удоволствието да ви представи линията си мебели за бар. Придайте на вашето заведение комфорт, уют и класа с елегантните ни дизайнерски решения.

   

  Линията мебели за нощен бар комбинира два от най-добрите модела на фабриката.—кресло „Честърфийлд”—реф. 5011 и ниска маса—реф. 2013. Те могат да се комбинират с тапицирани пейки по поръчка, отново решени в същия дизайн и стил.

  Подобно на останалите мебели на фирмата ни, тези също са изработени изцяло от масивна дървесина. Моделите се изработват по поръчка на клиента от дъб, бук, липа или череша.

   

  Столовете се предлагат и с елегантна кожена тапицерия, а цветът може да подберете от секцията „Кожи”на сайта. Предлагаме, както тапициране с естествена кожа, така и изкуствена кожена дамаска от Италия. В случай, че предпочитате дамаска от плат, в секцията „Дамаски” може да изберете моделите по ваш избор.

  Цветовете на дървените части на столовете също могат да бъдат избрани от клиентите. В зависимост от това дали предпочитате светли, или тъмни тонове, както и по-екзотични решения, подборът си може да направите в секцията „Цветове”.

  Освен традиционните финиши, нашите клиенти могат да избират още и между състарени финиши или комбинирани решения като избелен дъб със златна патина, или бял дъб с кафява патина.

  Всички маси и столове в линията мебели за бар—реф. 8031 могат да бъдат изработени по поръчка на клиента,с размери на клиента. Работим само с висококачествена естествена дървесина и съобразно международните стандарти за опазване на околната среда. Освен това фирмата използва най-модерните технологии в производството на дървени мебели и гарантира за качеството и здравината им.

  Доверявайки се на нас, вие няма нужда да се притеснявате за качеството и надеждността на мебелите за вашия бар—реф. 8031. За разлика от широко предлаганите мебели от ПДЧ, тези са надеждни и подходящи за дълготрайна употреба и е трудно да бъдат наранени или повредени.

   

  Гарантираме не само качеството и здравината, но и за непреходния дизайн на нашите мебели. Избирайки моделите на фабрика „Еврика” можете да сте спокойни, че ще бъдете винаги актуални. Класическият стил на нашите произведения е непреходен и подходящ за всеки тип нощни заведения. За по-големи поръчки предлагаме и отстъпки.

  Запитване