Описание
  Average: 4.5 (3 votes)

  За да има успех един клуб, интериорът е от ключово значение. А подборът на подходящи маси и столове за заведения нерядко е истинско предизвикателство. Мебелна фирма Еврика предлага на своите клиенти разнообразни модели обзавеждане за заведения, клубове и ресторанти. Обзавеждането включва, както изработването на маси и столове за заведения, така и отделни елементи от интериора като бар, колички за сервиране, шкафове и дори витрини.

  Наши клиенти са фирми от България и чужбина, а също така и редица заведения от Черноморската Ривиера. Предлагаме на вниманието ви обзавеждане на заведение от Златни пясъци, което включва изискани маси за хранене в класически стил, удобни и елегантни столове с тапицерия, отново в класически стил, както и шкафове и витрини.

  Предложения за маси и столове за заведения

  Всички мебели са издържани в средиземноморски стил, в бяло, с тапицирана дамаска. Всички те са произведени от масивна дървесина и са с декоративни елементи (Реф. 8024). Тези модели са изключително стилни и подходящи за обзавеждане на заведения дори край морето. Също така успешно се вписват и в интериора на хотелски комплекси, или други обществени сгради.

  Предимството на този стил маси и столове за заведения е, че са елегантни, удобни и лесно се поддържат. Освен това са здрави и солидни, и трудно се износват.

  По отношение на функционалността, мебелите са удачни, както за заведения за хранене, така и за нощни клубове или кафенета. Освен елегантния средиземноморски стил мебели, предлагаме ви още и маси и столове, и мека мебел от друг изискан ресторант. Дълбоките кресла и удобните дивани в ретро стил, не са запазени единствено за домашния хол, но и в обзавеждането на заведения. Успешно се комбинират с маси и столове за заведения или различни клубове за развлечения или хранене.

  Изработваме и класически модели кресла и дивани с масички от масив, които идеално ще подхождат не само на ресторанта, но и на фоайето на хотела ви. Всички мебели могат да се изработят от бук, дъб, липа и череша. От менюто на сайта можете да подберете цветът на дамаската или на самите мебели.

  Освен маси и столове за заведения, мебелна фабрика „Еврика“ изработва и стилизирани шкафове за заведение, както и елегантни стъклени витрини. Те също са изработени от масивна дървесина и фирмата ги произвежда в хиляди бройки за страната и чужбина, тъй като са едни от най-желаните.

  Запитване