Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Изборът на мебели за обществени сгради като клубове, хотели и ресторанти е от голямо значение. Удобството на гостите зависи не само от красивата обстановка или музика, но и от подходящите маси и столове за ресторанти. 

  Мебелна фабрика Еврика предлага на клиентите си и изработване на мебели за ресторант–от маси и столове за ресторанти, до барове, шкафове за вино и колички за сервиране. Можете да се насладите на нашите мебели и в ресторант „Мари Ивана“–Марина Диневи в Свети Влас. Фабрика за мебели Еврика изработи всички мебели за заведението. Маси и столове за ресторанта, елегантен бар от дърво, бар — столове в класически стил, както и луксозни маси и столове за откритата лятна тераса към ресторанта. 

  Освен маси и столове за ресторанти, предлагаме ви още и дивани и кресла, подходящи за сепарета, които са идеални за ВИП–гости или по-малки компании. По желание на клиентите, всички мебели се изработват с облегалки за ръцете, или без.

  Обзавеждане на обществени сгради–как да изберем най-добрите маси и столове за ресторанти?

  Качествата на нашите модели маси и столове за ресторанти, са свързани с факта, че мебелите са от масив и са изработени в класически стил–от висококачествена дървесина, с удобни тапицирани седалки и облегалки. Масите са стандартни, но при необходимост могат да се изработят и с нестандартни размери, по поръчка. При покупка на количество, фирмата предлага отстъпка на клиентите си.

  Освен стилни и качествени тези модели за ресторанти са и функционални. В случай, че искате да освежите интериора или обстановката, можете да промените и тяхната визия като сами ги претапицирате.

  Мебелна фабрика Еврика изработва масите и столовете за ресторантите са от дъб, бук, череша или липа. Могат да бъдат покрити със защитно лаково покритие, или боя, според предпочитанията на клиентите. Дамаската на столовете и меката мебел също може да бъде разнообразна. Цветовете и тъканите можете да изберете от менюто на сайта ни, като за онези от вас, които предпочитат кожената мебел, предлагаме и богат избор на кожена тапицерия.

  Освен за ресторанти, мебелна фабрика Еврика изработва цялостно обзавеждане за кафенета, пицарии и барове. В каталога на фирмата можете да откриете голямо разнообразие от предложени модели мебели за ресторанти, като работим и по индивидуални проекти, съобразени изцяло с желанията на клиентите ни.

   

  Запитване