Описание
  Average: 4.4 (18 votes)

  Мебелна фабрика „Еврика” представя един от класическите си модели—ретро кухня 6014.

  Дизайнът е решен в традиционен френски кънтри стил. Кухнята е с широки и удобни кухненски плотове, практични горни шкафове, които комбинират стъклени витрини с плътни вратички. Има и рафтове за удобно съхранение на дребни прибори и подправки, за още по-голямо улеснение на всяка домакиня.

  Елегантният и класически дизайн е отличен избор за всяка домакиня.Кухня е с модел, който я прави подходяща и за отворени помещения, които комбинират кухня, дневна и трапезария в едно.

  Може да бъде вградена и в апартаменти на хотелски комплекси. Тъй като се изработва с размери по желание на клиента, лесно може да се адаптира за всеки тип помещение.

  И тъй като знаем, че качеството е важно за вас, ние обръщаме голямо внимание на материалите, от които нашите кухни се изработват. Затова и залагаме на естествени материали.

   

  Ретро кухня от дърво

  Моделът ретро кухня 6014 е изработен от висококачествена естествена дървесина—дъб, бук, череша. Що се отнася до размерите, кухнята се изработва по размери на клиента. Цветът също е по избор, като може да избере и цвят от секцията „Цветове” в менюто на сайта.

  Предимствата на Ретро кухня—6014 са многобройни, като сред тях са удобните чекмеджета, просторните шкафове и не на последно място—елегантния дизайн. В него можете да скриете малките хай-тек аксесоари, без които модерната кухня не може.

  Гостите ви ще бъдат очаровани от този модел, който е елегантен и в същото време неостаряващ. Можете да сте спокойни, че няма да се налага да го сменяте след няколко години, защото е „демоде”. Класическата елегантност остава непреходна, дори и след 10–15 години употреба. А благодарение на факта, че е изработена от естествена дървесина, вашата кухня ще изглежда като през първия ден, когато сте я използвали, дори и след 10 години.

  Моделът Ретро кухня е подходящ не само за по-малки жилища, като апартаменти, но и за големи просторни домове, като къщи и ваканционни вили. Превърнете своето кътче за готвене в истински оазис и място, където да се наслаждавате на много красиви моменти, докато сте над печката. Може да я комбинирате и с други наши модели, които можете да видите на сайта.

  Запитване