Ретро кухня - 6014 | Еврика Мебели

Ретро кухня - 6014

Изпратете запитване

Average: 6.3 (9 votes)

Мебелна фабрика „Еврика” представя един от класическите си модели—ретро кухня 6014.

Дизайнът е решен в традиционен френски кънтри стил. Кухнята е с широки и удобни кухненски плотове, практични горни шкафове, които комбинират стъклени витрини с плътни вратички. Има и рафтове за удобно съхранение на дребни прибори и подправки, за още по-голямо улеснение на всяка домакиня.

Елегантният и класически дизайн е отличен избор за всяка домакиня.Кухня е с модел, който я прави подходяща и за отворени помещения, които комбинират кухня, дневна и трапезария в едно.

Може да бъде вградена и в апартаменти на хотелски комплекси. Тъй като се изработва с размери по желание на клиента, лесно може да се адаптира за всеки тип помещение.

И тъй като знаем, че качеството е важно за вас, ние обръщаме голямо внимание на материалите, от които нашите кухни се изработват. Затова и залагаме на естествени материали.

 

Ретро кухня от дърво

Моделът ретро кухня 6014 е изработен от висококачествена естествена дървесина—дъб, бук, череша. Що се отнася до размерите, кухнята се изработва по размери на клиента. Цветът също е по избор, като може да избере и цвят от секцията „Цветове” в менюто на сайта.

Предимствата на Ретро кухня—6014 са многобройни, като сред тях са удобните чекмеджета, просторните шкафове и не на последно място—елегантния дизайн. В него можете да скриете малките хай-тек аксесоари, без които модерната кухня не може.

Гостите ви ще бъдат очаровани от този модел, който е елегантен и в същото време неостаряващ. Можете да сте спокойни, че няма да се налага да го сменяте след няколко години, защото е „демоде”. Класическата елегантност остава непреходна, дори и след 10–15 години употреба. А благодарение на факта, че е изработена от естествена дървесина, вашата кухня ще изглежда като през първия ден, когато сте я използвали, дори и след 10 години.

Моделът Ретро кухня е подходящ не само за по-малки жилища, като апартаменти, но и за големи просторни домове, като къщи и ваканционни вили. Превърнете своето кътче за готвене в истински оазис и място, където да се наслаждавате на много красиви моменти, докато сте над печката. Може да я комбинирате и с други наши модели, които можете да видите на сайта.