Описание
  Average: 4.1 (15 votes)

  Кухня Лукс по поръчка от масивно дърво

  Луксът има ново име и то е „Кухня Лукс” от мебелна фабрика „Еврика”. Този модел ще ви впечатли с изключително изящен и изискан дизайн, стилна визия и безупречно изпълнение на всеки детайл.

  В този вариант на кухня от фабрика „Еврика” е обърнато внимание на всеки елемент—от плотовете, до декоративните елементи по кухненския остров. Комплектът включва шкафове за горно и долно подреждане, овални ъглови стъклени витрини, кухненски остров и кухненски плотове. Моделът не се предлага с миялна машина и печка, но са предвидени места за вграждане.

  Кухненският остров е с включени шкафове и чекмеджета, които осигуряват повече пространство и свобода в кухнята. Освен това моделът е изключително елегантен и изискан.

   

  Това без съмнение е кухня, от която няма да се уморите никога. Можете да я поръчате в цветове, изцяло по ваш избор, които да отговорят на всичките ви изисквания. В каталога на сайта ни в менюто „Цветове” можете да изберете най-подходящите по ваш избор.

  Моделът е не само изискан и издържан в най-добрия стил на класическите мебели, но освен това е и функционален. Многобройните шкафове позволяват съхранение на абсолютно всички кухненски съдове, прибори и дори оборудване. Освен това са включени и изключително изящни декоративни елементи, които придават още по-елегантна визия на обзавеждането.

   

  Луксозна кухня реф. 6015 се произвежда от фабрика „Еврика” от висококачествена дървесина—дъб, бук, липа или череша. Може да боядисаме вашата кухня в цвят по избор, който можете да направите на менюто на нашия сайт, а също така предлагаме и допълнителни услуги като изработването на специална дърворезба. Комплектът се изработва само по поръчка с размери на клиента. В случай, че имате въпроси, или допълнителни изисквания, нашите консултанти са на разположение за вас.

  Можете да разчитате на пълно съдействие от страна на фабрика „Еврика” и в търсенето на подходящо обзавеждане и за останалите части от дома си. Разгледайте нашия каталог или предложенията ни на сайта, с мебели от различните категории.

  Това е един великолепен образец на класическия стил, който няма да съжалявате, ако закупите. И можете да сте сигурни, че ще разполагате с красива кухня, която никога няма да бъде демоде.

  Запитване