Описание
  Average: 4.2 (10 votes)

  Ценителите на качествената изработка и с вкус към романтизма, със сигурност ще се зарадват, ако имат в дома си модерна кухня с остров. Това е един от най-желаните модели за големи кухни – идеална е за събиране на цялото семейство в помещението., а в същото време осигурява достатъчно работна площ на всяка домакиня.

  Това е и един от най-желаните модели на фабрика за мебели „Еврика“, който е изработен изцяло от масив. Изберете ли да направите поръчка за него при нас, ние ще ви предложим не просто модерна кухня с остров на достъпна цена, а и истинско произведение на изкуството, в което с удоволствие ще готвите.

  Бижуто наречено „кухня с остров” е радост за окото и награда за всяка практична домакиня. Дори дамите, които не са любителки на гастрономичното изкуство с удоволствие се изявяват сред тази изкусно направена обстановка. Използваният материал е масив, като мебелите са изработени от дъб. Винтидж стилът е издържан във всяка мебел, а всеки елемент от обзавеждането е подчертан от цвета на дъба.

  Модерна кухня с остров, комплимент към миналото

  При изработката на моделната кухня с остров, ние от „Еврика” използваме модерни и щадящи техники за визуално състаряване. Интериорът е издържан в специфичен ретро стил, но с подобна кухня няма как да се чувствате ощетени по отношение на модерната визия. Препоръката ни е да заложите на най-доброто според възможностите, за да се възползвате максимално от удобствата, които ви предлага подобно обзавеждане. „Островът” на кухнята е с плот, покрит от технически камък, където лесно ще инсталирате всички избрани от вас уреди за вграждане.

  Най-практично и безопасно за използване е да заложите на котлони вградени на островната част. Комфортът в дома е гарантиран с аспиратор, последно нововъведение на техниката. Уредът е пригоден специално за кухня с остров, а удобството при използването му е гарантирано със специален механизъм и дистанционно управление. Аспираторът е асансьорен тип. Наречен е така, защото може да се движи нагоре — надолу върху площта за готвене. Дори външният му вид пасва на тази наистина специална обстановка, защото е тип „лампион”.

  Изборът на модерна кухня с остров от масив е най-подходящ за големите кухни. С този модел имате две предимства – не е нужно да се чудите къде да сместите трапезарията, ако разполагате с ограничен брой стаи в дома, а в същото време, всичко, от което имате нужда е на достъпно място.

  Запитване