Описание
  Average: 3.9 (23 votes)

  Искате светла, просторна и красива кухня, която да ви служи дълго време и да не е трудна за поддържане? Идеалният избор е кухня от масив в бяло, а мечтата ви може да бъде сбъдната в мебелна фабрика „Еврика”. Предлаганото от нас обзавеждане подхожда идеално на дом с класически интериорен дизайн, където на почит е красотата и в най-малките детайли.

  Предлаганият модел е изключително стилен, с елегантни форми и създаден с щадяща дървото техника. Безопасността и устойчивостта на обзавеждането е гарантирана от термоустойчив плот и термо гръб. Бялата кухня от този модел разполага с механизми за плавно прибиране на чекмеджетата и вратите BLUM. Завършен вид на цялостното обзавеждане придават специално изработени аксесоари като кошници за бутилки, кофи за отпадъци и т.н. 

  Нашата бяла кухня е подходящ вариант за просторни помещения. Нежният цвят придава светло настроение и придава усещане за лукс и чистота. Изпълнена е в традиционен стил, но моделът позволява вграждането на модерни електроуреди, които идеално ще се съчетаят с класическия интериор на бялата кухня от масив. Те ще стоят на място сред това обзавеждане и ще придадат завършек на вашето дизайнерско бижу.

  Красива бяла кухня с гаранция за дългогодишно ползване

  Предлаганият модел бяла кухня се произвежда от масивна дървесина — бук, липа, череша или дъб. При изработката се използва масивна дървесина за лицевите части, а за корпуса — фурнировани плоскости. Моделът е от естествено дърво, с високо качество и можем гордо да заявим, че това е един от най-добрите ни модели.

  Не бива да се страхувате, че времето ще остави грозни следи върху тези така изискани мебели. Само в мебелна фабрика „Еврика” може да поръчате бяла кухня с единствен по рода си състарен финиш. При това на разумни цени. Предлагаме и вариант патинирана със златен или сребърен ефект. При всички случаи ще сте спазили характерния белег на рустикалния стил, който вече десетилетия не излиза от мода и ще сте решили генерално проблема с остаряването на бялата кухня.

  При заявка от клиент, наш компетентен представител взима лично размерите на помещението, за да се гарантира, че обзавеждането ще пасне перфектно. Изработва се проект, в който са включени изискванията ви, а след изработка на модулите гарантираме и качествен монтаж. Всичко това — на отговарящо на качеството цени.

  Запитване