Описание
  Average: 3.3 (16 votes)

  Ценителите на мебелите от масивна дървесина ще останат очаровани от ненатрапчивата красота на предлагания модел кухня от дърво. Обзавеждането е с класически нежни линии, със семпъл дизайн и без излишна орнаментика. В мебелна фабрика „Еврика” сме заложили на изключителната й практичност и удобство, затова и този модел кухня от дърво е подходяща за интериора във всяка къща или апартамент.

  Лакираното дърво на кухнята е лесно за поддържане, но и внася свежест, и усещане за простор, независимо от големината на помещението. Семплите форми и луксозния обков на тази кухня от дърво нямат нужда от допълнителна украса. Ефектът на прекрасната комбинация между масив и цветен гланц е достатъчен. Не правим компромис с качеството и акцентираме и на най-дребния детайл като плавно прибиране на врати и използване на чекмеджета BLUM.

  Тези клиенти, които се стараят да внесат успокояваща атмосфера в кухнята, и не са почитатели на “хай-тек” обзавеждането, могат да се възползват от многофункционалността и класическия дизайн на мебелните кухни от дърво. При това на достъпни цени.

  Кухня от дърво, подходяща за къщи и апартаменти от всеки тип

  Всички ценят модерните достижения в технологиите. А предлаганата от “Еврика” кухня от дърво е конструирана така, че в нея да бъдат вградени (или дори—скрити) необходимите за домакинството електроуреди. Така пестите не само скъпоценното място в стаята, но и се радвате на красиво и мултифункционално обзавеждане на разумни цени.

  Предлаганата кухня от дърво се изработва по поръчка със зададени размери на клиента. След като представител на фирмата ни вземе мерки помещението, ще ви предоставим проект, в който са описани всичките ви изисквания до най-малка подробност.

  Изработената кухня от дърво гарантира дългогодишно използване и е създадена от най-качествена дървесина — бук, череша, дъб или липа. Предлага се от масивно дърво, но в интерес на клиентите ни с различни възможности имаме компромисен вариант: за лицевите части—масивно дърво, а за корпуса — фурнировани плоскости.

  Предлагаме над 1000 цветови варианти, от които може де подберете идеални за вашето обзавеждане. Ценителите на винтидж или рустик обзавеждането може да разчитат на нашите специалисти, които да състарят изкуствено модулите и ще патинират луксозните обкови.

  Запитване