Описание
  Average: 3.7 (10 votes)

  За почитателите на последните тенденции в обзавеждането, но и за любителите на ретрото, предлагаме изключителен образец на ъглова кухня, произведена от мебелна фабрика „Еврика”.

  Представеният модел в светъл цвят носи необходимия за помещението уют, но и създава усещане за пространство и светлина. Подходящ е за хора, които имат класически вкус, а също така са готови на смели решения за интериора на дома си.

  Моделът идеално подхожда както за кухня в къща в провинцията, така и за дом в градската джунгла. Ако искате да създадете оазис на спокойствието във вашия дом и кухнята е мястото, където прекарвате най-много време, една класическа ъглова кухня от масив, на достъпни цени е идеална за вас.

  В изработката на тази ъглова кухня е вложено внимание във всеки детайл, който се подчертава от елегантния вид на вратичките и деликатно извитите форми на модулите. Специфичното патинирана на основния материал подчертава плавното преливане на светлия цвят в зелен оттенък.

  Класическа ъглова кухня с модерна визия

  Дизайнерите на „Еврика” са съчетали умело покриването на нуждите на практичната домакиня с красотата на всеки дребен детайл. Обзавеждането е истинска радост за окото със специално подбраното остъкление, решетки и високи рафтчета. Към обичайните чекмедженца и шкафчета се предлага допълнителен висок шкаф, с когото образуват красиво единство, подчертан от нетрадиционен обков.

  С такава ъглова кухня няма да се чувствате странно, ако заложите на модерните многофункционални фурни и абсорбатори. Дори последно поколение техника лежи добре сред такова обзавеждане. При желание може да експериментирате с фридж-декор, с който да украсите електроуредите. Така ще имате не просто стилово единство, а кухня — произведение на изкуството, създадена от ръцете ви.

  В „Еврика” предлагаме този вид ъглова кухня от бук, череша, дъб или липа — в цвят, който може да изберете сами от сайта. Произвежда се от масивна дървесина, но предлагаме вариант — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Обзавеждането се съобразява със специфичните размери на помещението ви. Всичките тези предимства — на цени, конкурентни на предлаганите на пазара.

  Предимството на този тип кухня е, че при нас вие може да я поръчате с промени по ваш вкус. А при необходимост, наш представител ще дойде в дома ви, не само, за да вземе размерите, но и да отговори на всичките ви въпроси относно качеството и дизайна на мебелите от масив, за да ви помогне да получите красива ъглова кухня, която би зарадвала и най-взискателната домакиня.

  Запитване