Описание
  Average: 3.5 (13 votes)

  Кухнята с бар плот е просто идеална за практичната домакиня, която се нуждае от помощ в домакинството и би искала да има още една стая в дома си. В мебелна фабрика „Еврика” ще получите прекрасен образец на този тип обзавеждане — с гладки класически форми, фин обков и на цени, отговарящи на качеството.

  Нашата кухня с бар плот ще заеме малка част от определената стая, която визуално ще се раздели на две части. Външната част може да оборудвате като трапезария, с маса и столове, или да обзаведете като хол. Вътрешната е заета с обзавеждането, което се изработва от материал по ваш избор — от бук, череша, дъб или липа.

  Този модел кухня на „Еврика“ се произвежда от масивна дървесина, но предлагаме вариант и за комбиниране на основния материал с фурнировани с естествен фурнир плоскости. Предимствата му са свързани не само с качествата на материалите—също така визуално разделя помещението на две и създава усещането за още една стая в дома ви.

  Избираш кухня с барплот—печелиш още една стая

  С конфигурацията на модулите, изработени от мебелна фабрика „Еврика”, ще се почувствате максимално улеснени. Всяка дейност — от готвенето до миенето на съдове, се извършва на удобно разстояние и максимум полезна площ. Всеки сантиметър от нея може да се използва по предназначение–дори пространството над и под кухненските плотове. Може да изберете дали да си подарите малък бар или допълнителни шкафове В дългата част на кухнята е предвидена зона за вграждане на уреди като препоръката ни е да избирате модерна техника, но с класическа визия.

  Изборът на кухня с бар плот от „Еврика” е не само разумна инвестиция, но и естетично решение. Красивият стил на изработка ще се подчертае от всеки цвят, който ви предлагаме, а ние разполагаме с богато разнообразие от цветове и естествени материали, между които да изберете най-подходящите за вас.

  Важно е да знаете, че при всички положения, цветът на кухнята с барплот ще отговаря на този на останалите мебели в дома ви–дори да не са направени от нас. Бъдете сигурни, че екипът на „Еврика” ще се погрижи за прецизното изпълнение на вашата поръчка, както и тя да бъде качествена и удобна за ползване.

  Запитване