Описание
  Average: 3.9 (6 votes)

  Ако сте пред предизвикателството да обзаведете дом в ново сграда, по всяка вероятност се налага да вместите мечтите си за красиво обзавеждане в малък апартамент. Оскъдната площ не е проблем, когато си сътрудничите с експертите от мебелна фабрика „Еврика” и изберете мебели по поръчка. Гордеем се, че създаваме мебели не само за големи, красиви къщи, но и малки апартаменти, и то — на приемливи цени.

  Кухнята по поръчка е идеална за всеки дом. В каталога ни има богат избор от възможности, но ако се затруднявате с избора, ние ви предлагаме конкретен модел, съчетал в себе си елегантност, практичност и ефектна визия.

  Обзавеждането включва основните модули, които осигуряват и комфорт на домакинята, и усвояват максимум полезна площ. Тази кухня по поръчка ще побере не само съдовете, сервизите и подправките. В нея е обособено място за модерни уреди за вграждане, абсорбатор, който да гарантира комфорта на обитателите и модерна мивка на ръка разстояние.

  Кухня по поръчка — идеална за апартаменти ново строителство

  Залагайки на мебелна фабрика „Еврика” никога няма да се наложи да избирате между полезното и красивото. Тази стилна кухня с гладък външен ръб е изработена от най-качествената масивна дървесина — бук, череша, дъб или липа. Предлагаме и компромисен вариант — масив в комбинация с фурнировани с естествен фурнир плоскости, за тези, които имат по-скромен бюджет. Мебелите са обработени с качествени и безопасни лакове и байцове, които създават визуален обем и подчертават всеки фин детайл от обзавеждането.

  Визията на бъдещия ви дом е гарантирана от производството на мебелна фабрика „Еврика”. Имате свободата да изберете цвят от богатата палитра на предлагането ни. За ориентир може да ви послужи конкретното меню на цветовете, публикувано на сайта.

  Ако вече имате мебели от друго предприятие, не се тревожете. Кухнята по поръчка на „Ерика” ще бъде изработена така, че да подхожда на останалото обзавеждане на дома ви.

  След уточняване на всяко от изискванията ви и подписване на предварителен договор, наш квалифициран експерт, ще вземе размерите за вашата кухня, като в същото време ще ви помогне да решите въпроса с малките детайли по обзавеждането. Така, произведената от нас кухня по поръчка ще отговаря напълно на специфичните размери за помещението и вашите лични изисквания.

  Запитване