Описание
  Average: 4.4 (6 votes)

  Искате модерна и луксозна кухня? Нищо не отговаря на вашите изисквания, както луксозните кухни от масив. Кухненски плот от гранит, шкафове и чекмеджета от дъб в комбинация със стъкло и солидни дръжки от месинг–това е идеалната луксозна кухня, която може да впечатли и най-високомерните ви приятели.

  В мебелна фабрика „Еврика” разполагаме с идеални образци на луксозни кухни, които да покриват всичките ви изисквания. Този модел ненапразно е един от най-продаваните в каталога на предприятието. Освен очевидните му качества, ви гарантираме дългогодишно ползване на мебелите от кухненското обзавеждане. При това на повече от приемливи цени.

  Не е нужно да разбирате от интериорен дизайн, за да знаете, че красивата и луксозна кухня е кухнята от масив. А ние можем да се похвалим с дългогодишен опит в мебелното производство, което ви гарантира, че ще се сдобиете със здраво и устойчиво обзавеждане от естествени материали. Изработена от бук, череша, дъб или липа, вашата луксозна кухня ще стои все по-елегантно във времето.

  Образец от най-желаните модели луксозна кухня

  В мебелна фабрика „Еврика” ще изработим обзавеждането в цвят, който може да изберете от каталога, разположен на сайта ни. Важното е, че със сигурност ще пасва на мебелите в дома ви, дори да не сте ги поръчали при нас. Тази луксозна кухня обичайно се произвежда от масивна дървесина, но в зависимост от нуждите ви, може да се изработи и в комбинация — масивна дървесина и естествено фурнировани плоскости.

  Моделът е изчистен с гладки класически форми и се разполага в помещението така, че да осигури най-много свободно пространство. Всяка опитна домакиня ще оцени разположението на модулите, което улеснява максимално работата й. Идейността на мебелните ни дизайнери са подчинени изцяло на нуждите на клиента ни. Всичко необходимо за работата в помещението е на една ръка разстояние. Така ще разполагате не само с лукс, но и с уют и пространство за изява.

  Размерите на вашата луксозна кухня гарантирано ще паснат на спецификата на помещението, за която са пригодени. След уточняване на всички детайли по проекта и подписване на договор, от мебелна фабрика „Еврика” изпращаме компетентен представител. Нашият специалист ще свали точните размери и може да отговори на всичките ви уточняващи въпроси.

  Запитване