Описание
  Average: 3.9 (9 votes)

  Ако изберете кухня от масив за дома си, значи сте от хората не просто държат на класическия вкус, но са и достатъчно далновидни и практични по отношение на обзавеждането. Кухнята е най-важното помещение в дома, а избора на мебели от масив никога няма да я направи да изглежда демоде.

  Ако искате да получите кухня от масив на достъпна цена, изберете своята кухня от масив от каталога на мебелна фабрика „Еврика”. При нас всяка мебел за кухнята може да се направи от бук, череша, дъб или липа.

  Клиентите ни могат да направят своя избор и по цвят в съответното меню на фирмения ни сайт. Особено подходящи за моделната кухня са мебелите от масив и по-конкретно кухните от черешово дърво.  Те не само придават уют на помещението, но също така са изключително стилни. Да не подминаваме и факта, че са солидни, което е изключително важно, когато става въпрос за една кухня.

  Кухните на „Еврика” винаги са с дизайн и цвят, който да се съчетае перфектно с останалите мебели от дома. Освен това са с гаранция за качество.

  Кухня от масив, която никога няма да е демоде

  Този модел от каталога на „Еврика” се изработва изцяло от масивна дървесина. Предвидили сме вариант за клиенти с ограничен бюджет. На тях предлагаме същата красива кухня от масив, но произведена от комбинацията на масивна дървесина и естествено фурнировани плоскости.

  Друго предимство на този тип кухни, е, че могат са бъдат използвани както в провинциалния ви дом, така и в модерния ви градски апартамент. Да не подминаваме факта, че са лесни за поддържани, трудно е дървесината да бъде повредена и имат опция за вграждане на уредите. Освен това винаги можете да поискате проект по поръчка.

  Изработването на мебелите от масив за кухни във фирма „Еврика“ се прави с най-съвременни технологии. Мебелни дизайнери, също така ще ви помогнат  да направите вашата кухня уникална, като се отнасят с внимание към всеки елемент и изискване от вашата поръчка, от момента на изработването й до монтажа на кухнята от масив.

  Подписаният с мебелна фабрика „Еврика” договор ви ги гарантира качество и отличен срок за изпълнение на това специално обзавеждане.

  Запитване