Описание
  Average: 4.2 (9 votes)

  Идеалната модерна кухня за домове с различно обзавеждане. Кухни от масив има много в търговските вериги, но изборът на най-добрата често е трудно решение.

  В търговските вериги за мебели ще се натъкнете на изключително разнообразие, но дали качеството им ще ви задоволи. Мебелна фабрика „Еврика“ обаче ви гарантира, че ще ви предложи идеалната модерна кухня от масив. Ние се гордеем не просто с качеството, което предлагаме, но и с модерната визия на кухните, които предлагаме.

  Работим с талантливи дизайнери, чиито идеи задоволяват и най-взискателният вкус. Благодарение на тях ще можете да си позволите красива и модерна кухня от масив в различни цветове и дървесина, които да придадат завършен вид на помещението.

  В зависимост от предпочитанията и идеята за цялостен интериор на кухнята, може да направите избор от предлагания в каталога ни асортимент от модерни кухни от масив на отлични цени. Избирате между най-доброто - бук, череша, дъб или липа. От меню "Цветове" във фирмения ни сайт можете да направите подбор на цвят, който отговаря на цялата визия на интериора.

  Кухня модерна от масив

  Мебелна фабрика „Еврика” ще произведе вашата модерна кухня изцяло от масивна дървесина. В зависимост от вкуса и възможностите на клиентите ни, предлагаме и комбинацията от масивна дървесина и плоскости с естествен фурнир. Каквото и да решите, бъдете сигурни, че доказани специалисти са създали обзавеждането ви, спазвайки всички европейски стандарти за качество и безопасност. Друг важен акцент в производството ни е, че се опираме на традициите в българското мебелно производство, което вече десетилетие е сериозен конкурент на старите европейски фабрики.

  Независимо от вашето местоположение, може да разчитате на компетентната помощ на представителите ни. Специалист от предприятието ни не просто ще свали прецизно специфичните размери на кухнята ви, а ще ви помогне и с идеи и съвети при избора на обзавеждане за кухнята. Тъмните цветове са идеални за големи и просторни кухни, а моделите от масивна дървесина, ще придадат още повече чар на помещението.

  Вашата модерна кухня не просто ще подхожда на интериора в целия ви дом, но и ще го преобрази напълно. Кухните на мебелна фабрика „Еврика“ са идеални за всеки дом и съчетават в себе си класа, комфорт и функционалност, за каквито мечтаете.

  Запитване