Описание
  Average: 4.4 (7 votes)

  Стилно обзавеждане за кухня, което ще я превърне в сърцето на вашия дом

  Кухнята е сърцето на дома, а добре обзаведената и удобна кухня е любимо място във всяка къща. Ние от фабрика „Еврика” знаем това, затова ви предлагаме най-новия си модел обзавеждане за кухня — реф 6016.

  Цялото обзавеждане е изработено от масивна дървесина, в съчетание с най-модерните техники за безопасност и качествена изработка на мебелите. Всеки детайл е в класически стил, което прави тези мебели винаги модерни и практически вечни.

  Тъй като ценим миговете на съприкосновение с храната, ние от „Еврика“ създадохме перфектното кухненско обзавеждане. Използвана е само висококачествената патинирана дървесина от бук в цвят френска череша, която е професионално претворена в красиви и практични мебели, които се отличават с елегантност и мекота на изработката.

  Всички мебели, включително и витрините със стъклени врати, са изработени от бук, боядисан ефектно в цвят френска череша, която носи усещането за патина и аристократизъм. Дизайнът на шкафовете е така създаден, че да разполагате с възможно най-много площ за съхранение на продукти и съдове, както и на достатъчна височина, за да ги използвате рационално. Широките горни и долни шкафове осигуряват място, където да приберете своите кулинарни помощници и всякакъв тип хранителни продукти.

  Красивото и състарено чрез специални техники дърво идеално се съчетава със здрав плот от технически камък, за да ви даде допълнително работно пространство, от което се нуждаете. 

  Стъклените врати са красиво допълнение към шкафовете, като са не само практични, но и изящни. Вградени уреди от висококачествени материали завършват цялостния стил на помещението и гарантират комфорт и удобство по време на готвене.

  Специалистите ни от „Еврика“ са се погрижили и за максималното усвояване на пространството в кухнята. Популярният в последните години кухненски остров е перфектното елегантно допълнение към интериора, а солидният му плот от технически камък гарантира дълготрайната му употреба и стабилност. Островът разполага с многобройни шкафове и чекмеджета, както и удобна зона за хранене.

  Така той не само осигурява допълнителна площ за работа, но прави възможно и събирането на повече хора в стаята. Освен това съчетава в себе си комфорта на кухненска маса и практичността на шкафовете, спестявайки ви необходимостта да затрупвате с излишни мебели кухнята. Истински подарък за всяка домакиня, тази съвременна интериорна приумица заслужава подобаващо внимание. Освен това е отлично допълнение, както за големи отворени кухни с трапезария, така и за самостоятелни помещения, които искате да отделите от останалата част на дома. Класическият стил придава топлина и уют на помещението, без обаче да намалява усещането за модерност или аристократизъм. Същевременно тук разполагате с всичко, което носи и духа на традициите и непреходността.

  Моделът обзавеждане за кухня–реф. 6016 е сбъдната мечта за всяка домакиня. Комплектът може да бъде изработен изцяло по поръчка, съобразно вашите предпочитания и размери. Може да изберете предпочитания от вас цвят, от менюто „Цветове“ в нашия сайт, или да декорирате вратичките с кожа, която може да изберете от менюто „Кожи”. А ние ще се погрижим не само за взимането на размерите, но и за доставката и монтажа на мебелите във вашия дом, независимо в коя точка на страната се намирате.

  Запитване