Изборът на нова кухня е най-важната стъпка при обзавеждането на един дом. Кухнята е сърцето на дома, мястото, където семейството прекарва много време заедно и разбира се, светая светих на всяка домакиня.

Когато избирате една кухня трябва да си отговорите на редица въпроси „Качествени ли са мебелите в нея? Плотовете дали издържат на високи температури и влага? Има ли риск да се разпаднат модулите? Кухненски остров или повече шкафове са по-удобни? И не на последно място — естествено дърво или ПДЧ е по-подходящия избор за вас?

Ако търсите здравина, качество и красота на достъпни цени, то нашите мебели са идеални за вас. Ние от мебелна фабрика „Еврика“ ви предлагаме висококачествени кухни от масив. Те са изработени от естествени материали като дъб, бук, череша, липа, орех и чам.

Предимствата на нашите мебели са, че те не раздуват от влагата, издържат на големи температурни аномалии и лесно се поддържат. И най-вече — красиви и дълготрайни са.

Това са и водещите критериите, по които се водим при производството на нашите мебели, не само за кухнята, но и за цялостно обзавеждане на дома. Нашите висококачествени кухни са с гаранция за дълъг живот, освен това са красиви и стилни. Мебелна фабрика „Еврика“ разполага с голям каталог на модели кухни, но също така работим и по поръчка. И с лекота можем да сбъднем мечтата ви за идеалната кухня.

Кухни от масив по поръчка - Класически и Модерни

Мебелна фабрика „Еврика“ изработва не само кухни по готови проекти, но и по поръчка. Работим с висококачествени материали, които не замърсяват околната среда и са безопасни за здравето. Предлагаме мебели за кухня от дъб, бук, череша, липа или орех, в различни цветове и форми. Залагаме, както на класическия дизайн, така и на модерните изчистени линии, подходящи за почитателите на минимализма.

Искате модерна, луксозна и просторна кухня? Ние с удоволствие ще удовлетворим всичките ви изисквания, при това с гарантирано качество на готовите продукти. Нашите кухни са изработени от масивно дърво и са издръжливи. Те не се повреждат от влагата, не се деформират с времето и не се чупят лесно. Единственият им е недостатък, че повърхностите им понякога могат да се надраскат, но този проблем може лесно да бъде отстранен. Кухните на мебелна фабрика „Еврика“ отговорят на най-високите стандарти за качество, не замърсяват околната среда и са идеални за вашия апартамент, къща или вила. Богатата палитра от цветове и модели отговаря на изискванията и на най-нестандартния интериор.

В зависимост от вида на кухнята можете да избирате между луксозна кухня от масив с кухненски остров, която е подходяща за големи стаи, или линейна кухня от масив с множество шкафове, перфектна за малкия ви апартамент.

Когато избирате мебели за кухня обърнете внимание не само на нейната функционалност, ни на стила й. Обзавеждането трябва да се съчетава с масата, стените, пода, тавана и дори осветлението. Работната повърхност и всички останали елементи трябва да бъдат разположени така, че да улеснят работата и движението в кухнята, съобразно нейната функционалност, но и да постигат хармонична визия.

Благодарение на опита, технологиите и материалите, с които работим, мебелна фабрика „Еврика“ предлага най-доброто. Ние разполагаме с професионален екип, който да създаде перфектните мебели за вашата кухня, а транспортът и монтажът влизат в цената на офертата. На нашите клиенти предлагаме също и уреди за вграждане на преференциални цени, предоставени от нашите партньори.