Описание
  Average: 4.5 (2 votes)

  Кресло за заведение с изискан интериор

  Функционалността на мебелите произведени от фабрика „Еврика” е стандарт, към който се придържаме така както към луксозната изработка, здравината и екологичните норми.

  Дори да предвидим модел за специализирано използване като това кресло за заведение, изработваме го така, че да бъде подходящо и за домашен интериор.

  Моделът се произвежда по поръчка и размерите му са стандартни: 840/800/650. Класическата му дървена конструкция се изработва от бук, череша или дъб, по избор на клиента. Дизайнерското му решение е традиционно и гарантира непреходната му актуалност, независимо от промяната на модерните течения в обзавеждането.

   

  Деликатните извивки на частта, покрита с тапицерия осигурява максимален комфорт за сядане и почивка. Крачетата не се нуждаят от допълнителна украса. Извитата им леко форма е приятна за окото и поддържа здравината на конструкцията.

  Класическата форма и ненатрапчива елегантност на това кресло за заведение го прави подходящо за обзавеждане на всяко помещение в модерното жилище. Универсалността му го прави лесна за комбиниране с друг вид мебели като ниски масички за кафе, тоалетка с огледало в спалнята и т.н.

  Елегантните кафе — салони в хотелите, или специалните хотелски апартаменти също могат да добавят към гарнитурата си този модел. На тях предлагаме отстъпка, предвид нуждата да се поръчат количества.

   

  Не пропускайте възможността да станете съавтор на това изискано решение. Свободни сте да изберете произволен цвят на дървените части. Богатството от колорит, който предоставя фабрика „Еврика” е посочено в меню „Цветове” на фирмения сайт.

  Специален момент в изработването му е и избора на тапицерия. В зависимост от това дали искате да подсилите строгостта и тежестта на модела, може да изберете кожа. Това кресло за заведения може да се изработи както с естествена, така и с изкуствена материя.

  Текстилната тапицерия пък обогатява модела с ярък цвят, интересни мотиви и придава жизнерадостност и лекота в атмосферата.

  Всеки тип дамаска при нас е от високо качество, която се поддържа лесно и издържа изпитанията на времето и ползването, а мостри можете да видите в менюто „Тапицерия“ на страницата на фабрика „Еврика“.

  Клиентите ни от Холандия демонстрират изключителен интерес към това кресло за заведение. Хиляди екземпляри от него вече се намират в чужбина. Българският ни пазар основно е концертирал за нуждите на хотелски комплекси от висок клас.

  Размери
  Запитване