Описание
  Average: 3.6 (5 votes)

  Кресло за релакс с удобна облегалка

  Мебелна фабрика „Еврика” произвежда уникално по рода си кресло за релакс, което не използва украса и орнаментика, а разчита само на изчистена конструкция за естетически ефект.

  Моделът се произвежда по поръчка. Впечатляващите размери 800/800/520 мм са изчислени така, че тази нестандартна мебел напълно да отговаря на името си. Изглежда направено „ан блок”, но всъщност мебелните дизайнери изкусно са съчетали подобната на ветрило облегалка, която е почти по цялата височина с деликатните извивки на подлакътниците и здравите крачета

  Макар първата асоциация в ума ни да е „шезлонг”, в действителност смелото решение е вдъхновено от готик — стила на обзавеждане. Смелите линии и благородната дървесина, от която се изработва (бук, череша или дъб) правят модела изключително подходящ за модерни интериори.

   

  Основното му предназначение е за домашна употреба. Обикновено клиентите ни обзавеждат с него хола си, но няма да сбъркате, ако изберете този модел и за интериора на изисканата си веранда. Работещите в сферата на изкуството, модата или комуникациите, смело могат да обзаведат офиса си с него. Декорирано в нетрадиционен цвят и с ефектна дамаска, този модел кресло за релакс със сигурност ще се превърне в идеален акцент за вашия офис или в модерна и удобна вещ, която да ви осигурява спокойствие и почивка.

  Луксозното кресло за релакс впечатлява особено много, когато подберете подходяща тапицерия към него. Светлата дамаска внася изисканост и усещане за пространство. Кожата пък внушава аристократичност и прави модела подходящ за делово помещение. По илюстрациите може да се ориентирате колко различно може да е креслото след избора на тапицерия. Фабрика „Еврика” предлага изключително разнообразие и високо качество, от което може да изберете в менюто "Дамаски" или "Кожи". Сред десените дамаски предлагаме както луксозни модели, така и среден клас, а в менюто кожи, можете да избирате между екокожа и естествени кожи, внос от Италия.

  За окончателно оформяне на мебелния ансамбъл препоръчваме да съчетаете кресло за релакс с ниска холна масичка. Така дори в едно просторно помещение ще постигнете ненатрапчиво зониране и ще оформите уютен кът, където да посрещате гости.

  Моделът се радва на силен интерес не само у нас, но и в чужбина. Имаме постоянни клиенти в Израел, където се приема изключително добре. За ценителите на тази нестандартна изработка у нас, които планират да поръчат количества, сме предвидили и солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване