Описание
  Average: 4.3 (9 votes)

  Аристократично ретро кресло, в което всяка дама става в принцеса

  Представяме на вниманието ви модел ретро кресло, произведено от мебелна фабрика „Еврика”, което е истински подарък за обзавеждането на всеки дом. Този модел съвсем отговорно може да бъде наречен произведение на изкуството.

  Нищо в него не е семпло и неангажиращо. Комфортът, който предоставя, върви с изключителен дизайн, познат от филмите, които ни пренасят в една отминала изискана епоха.

  Произвежда се по поръчка и е с размери 800/670/550. Моделът успешно се вписва не само в дамски салони, декориран с интересна дамаска, но подхожда отлично и на барове, мъжки клубове и дори обществени заведения—ресторанти и кафенета. Извитата форма на облегалката и нестандартното решение на гърба са част от атрактивността на ретро креслото. Тънките предни крачета са нежно декорирани с резба, а задните са с извита линия.

   

  Луксозното решение предполага, моделът да се използва в един много изискан дом. Лесно може да си го представите в елегантен хол, пред тоалетката на спалнята, или в стаята на домакинята, където приема приятелки.

  Произвеждаме това изящно ретро кресло по поръчка като изборът ви може да е между бук, череша или дъб—само най-качествена дървесина. В изработката му използваме най-модерни технологии и щадящи повърхността техники и покрития.

  Клиентите ни участват в производството на това съвършено бижу като могат да избират цвета на дървените части (от менюто "Цветове") и вида на тапицерията. От менюто "Дамаски" или "Кожи" може да изберете тази, която да допълни ефекта на ретро кресло и бъде съобразена с цялостната идея на интериора. Моделите дамаски, които предлагаме са от висок клас и с изключителна здравина и износоустойчивост.

   

  Светлите цветове, дори и при кожата, олекотяват визуално модела, но тъмните нюанси подчертават аристократичния дизайн. Кожената дамаска може да бъде и от изкуствен материал, който се поддържа лесно и е устойчив при дълго ползване.

  Предвид, не само изключителната му красота, но и функционалността и удобството, горещо препоръчваме този модел ретро кресло на собственици на обществени места като хотели и ресторанти. Тези, които искат да предложат обстановка от най-висока класа, няма да останат безразлични пред ефектния му вид. На тях предлагаме и солидна отстъпка заради необходимостта да поръчват количества.

  Клиентите ни от Холандия приема с ентусиазъм ретро кресло с марка „Еврика”.

  Размери
  Запитване