Описание
  Average: 4.3 (16 votes)

  Кресло диван с елегантна дървена основа

  Кресло диван е особена мебел от каталога на фабрика „Еврика”. Моделът приканва с плавни, симетрични линии, деликатна извивка и стабилна конструкция. Няма да останете измамени, ако останете с впечатлението, че е изключително надеждно и комфортно. Произвежда се по поръчка и има размери 850/700/700.

  Използването му в интериора създава усещане за деликатна елегантност и провокира педантичен подбор на останалите мебели. Първото, което прави впечатление, е умереността в дизайнерското решение, както и функционалността на модела. Би бил на мястото си и в просторната дневна, и в библиотеката на дома или дори в спалнята—предвид удобството, което предлага. Ако решите да го използвате като посетителски стол, също няма да сгрешите—клиентите ви ще се чувстват уютно.

  Кресло диван се произвежда от масивната дървесина на бук, череша или дъб. Трудно ще мине за мебел от „семейния антиквариат”, но е видна луксозната изработка и деликатността, с която е направено. Освен това моделът е изключително надежден, устойчив на износване и най-важното комбинира се добре, както с класически, така и с модерен интериор.

   

  Моделът кресло диван не е просто мебел, върху която да се отпуснете. Чрез нея може да зонирате просторния хол като отделите кът, който да използвате като трапезария, а пред него да поставите ниска масичка и домашно кино, например.

  Тапицерията може да бъде разнообразна по вид и цвят. С избора на дамаска или кожа (които ще откриете в едноименните менюта) домът ви ще стане приветлив, слънчев и просторен, или ще придобие аристократична тежест.

  За да подчертаете ефекта на решението си, може да изберете подходящ нюанс и за видимите дървени части. В меню „Цветове” ще намерите най-подходящия, който ще съответства на останалите мебели в помещението. Предлагаме разнообразни финиши за състаряване, ако предпочетете нещо по-нестандартно или искате да придадете ретро стил на тази своя мебел.

  Диван кресло не се произвежда само за домашна употреба. Комфортът му, здравината и простотата на поддръжка го правят идеален за обзавеждане на обществени места като офиси, кабинети, заведения и др.

  Сред почитателите на този толкова практичен модел са и клиентите ни в чужбина. Най-силен интерес към него проявяват потребителите на мебелна фабрика „Еврика” в Израел.

  Размери
  Запитване