Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Зелено кресло за заведения

  В разнообразния каталог на мебелна фабрика „Еврика” ще намерите идеално кресло за заведения от модерен тип. То е чудесно съчетание от стандарти размери (700/800/650), строг дизайн и задължително удобство.

  Конструкцията му е класическа, но линията на модела е по-разчупена от стандартните. Стои на типичните за кресло за заведения високи крака, но на ниска облегалка. Удобството на модела се гарантира със стилизирани подлакътници, които изглеждат като естествено продължение на облегалката.

   

  Моделът на илюстрацията само илюстрира идеята на дизайнерите ни. Всъщност сме дали възможност на клиентите си да станат съавтори на тази толкова практична мебел.

  В зависимост от цялостното интериорно решение на ресторанта или кафенето ви, може да подберете цвета на дървените части и дамаската по ваш вкус. В менюто „цветове” ще посочите този нюанс от колорита, който си подхожда най-добре с останалите дървени мебели в заведението ви. На сайта на фабриката също има и специална секция за дамаски. Там предлагаме интересни тапицерии и дори възможност да изберете между естествена или екокожа с високо качество.

   

  Моделът „зелено кресло за заведения” би стоял чудесно и в лоби — бара на всеки модерен хотел или в приемната пред кабинет. С това обаче далеч не се изчерпват възможностите му. Той стои добре във всички жилищни интериори с лаконичен дизайн.

  Мебелите на „Еврика” са с отлично качество и гарантират лесната им поддръжка. Цената на продуктите ни обаче е конкурентна на пазара, защото работим със стратегия в услуга на клиента. Предвид нуждата от количества, ако поръчате определен брой зелено кресло за заведения, може да разчитате на нас за солидна отстъпка.

  Моделът зелено кресло е модел, в който просто ще се влюбите. Простотата на линиите, изчистения дизайн и удобната седалка, ще накарат клиентите ви да се чувстват толкова удобно, че няма да искат да си тръгнат. Не е за подценяване и удобната облегалка, която подкрепя кръста и не позволява на тялото да се изморява или напряга – нещо, което столовете от метал със сигурност не могат да постигнат.

   

  Качеството на този продукт и след продължителна употреба ще продължи да бъде безспорно, а вашата инвестиция ще се изплати многократно. Що се отнася до цената – при заявка на количество, предлагаме и отстъпка.

  Размери
  Запитване