Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Модерно офис кресло за ръководители на авторитетни фирми

  Модерното офис кресло "Президент" е изключителна находка от каталога на мебелна фабрика „Еврика”. Този образец е съчетание на луксозна изработка, класическа красота и здравина, но напълно отговаря на изискванията на модерното.

  Работният стол на ръководителя на фирмата, трябва да внушава мощ и тежест. Едновременно трябва да е ергономичен, да осигурява лесно движение и да съответства на модерните стандарти.

  Това офис кресло ненапразно е наречено „Президент”—видимо подхожда само на хора с авторитет (или на такива, които се стремят към него). Извивките на облегалката и подлакътниците имат ретро нюанс, но и правят деликатна асоциация с класически стил и десетилетна фирмена история. Внушението е—„Ние сме с традиции, но винаги в крак с актуалното”.

  Луксозното офис кресло с марка „Еврика” има респектиращи размери — 1150/670/610 мм. Големината му гарантира изключителна здравина, но и комфорт. Големите босове не разполагат само с власт, но имат изключително натоварен график. За да са в кондиция по всяко време на дългия работен ден, предприятието им дава на разположение уникална мебел. За целта сме поставили конструкцията върху изключително здрава петзвездна кръстачка на колелца. В името на удобството на клиентите сме монтирали и луксозен механизъм за повдигане и люлеене. Вашето офис кресло не просто е надеждно, то е в състояние да служи години и да издържи до 120 килограмова тежест. При това, без да се притеснявате, че ще загуби своята стабилност и опора, както става с пластмасовите му еквиваленти.

   

  За да се поддържа стилният ефект на дизайнерското решение, моделът офис кресло (Реф 1115) се произвежда в естествена или еко кожа. Цветът на материала може да избирате от съответното меню на сайта ни като имате предвид, че колкото по-тъмен е нюансът, толкова повече се подсилва внушението за респект.

  Същото се отнася и за дървените елементи на подлакътниците и кръстачката. От менюто "ЦВЕТОВЕ" може да изберете нюанс, който да подхожда стилово на целия кабинет. Търсеният ефект може да е контраст между кожата и дървото или единство на материалите.

  Офис кресло „Президент” не е просто дизайнерско бижу, а перла в короната — съвършено решение за всеки кабинет в модерен стил.

  Размери
  Запитване