Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Ретро табуретка—необходимост в модерното обзавеждане

  Мебелна фабрика „Еврика” умее да съчетава красотата на старите мебели за нуждите на съвременния вътрешен дизайн. Модели като ретро табуретка не са част от интериора на домовете от преди няколко десетилетия, а практично и изискано решение. Подобен образец е и представения в каталога ни артикул с размери 500/1000/500.

  Тази ретро табуретка се произвежда, с цел да се оптимизира празното пространство като едновременно с това осигури комфортно настаняване на повече гости. Освен това може да бъде използвана в спалнята, в хола или в кабинета. Подхожда идеално и на дамски будоар, или в антрето.

  Моделът е създаден така, че да не натрапва с излишна декорация. Това е изключително практична мебел, която не е нужно да се превръща в основен акцент на обзавеждането. Функцията й е спомагателна, но стои на място в големите стаи на къщите и верандите.

  Спокойно може да си я представите в приемната на ръководители или да служи на пациентите пред частните лекарски кабинети. Тя е очевидно луксозна изработка, но поднесена по много деликатен начин.

   

  Формата на крачетата са заоблени и стеснени в основата—традиционно дизайнерско решение. Естетическият ефект се подсилва от избора на тапицерия. В зависимост от мястото, където ще поставите тази ретро табуретка, може да прецените дали да олекотите визията й със слънчеви цветове и ненатрапчиви десени. Ако ситуацията изисква, може да внесете допълнително тежест на обстановката като изберете вместо дамаска — кожа. Мострите дамаски, които най-добре се комбинират според вашия вкус, можете да подберете от менюто „Дамаски“ на сайта. А от менюто „Кожи“ да подберете подходящата кожена тапицерия. Пак там може да решите как да бъдат оцветени и дървените части на конструкцията, но в менюто „Цветове“.

  Тази ретро табуретка е изключително комфортна, макар да не разполага с „помощни” елементи като подлакътници или облегалки. Важното при нея е надеждността и гаранцията, че ще устои на дългогодишно ползване и е лесна за поддръжка. Затова собствениците на обществени места, като хотели, я избират за фоайетата или големите си апартаменти. На тях и тези, които поръчват количества, предлагаме изгодна отстъпка.

  Моделът е популярен дори в Холандия, където ценят и квадратния вариант на ретро табуретка — Реф. 1098.

  Размери
  Запитване