Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Голяма табуретка за приемна

  В салона на всеки голям дом или приемната на престижна офиссграда специално място заема голяма табуретка. Простата конструкция на този модел, произведен от мебелна фабрика „Еврика” не бива да ви подвежда. Отново става въпрос за изключително луксозно решение, произведено по всички съвременни стандарти за качество.

  Моделът се изработва по поръчка от бук, череша или дъб. Размерите му по каталог са 500/1000/1000 мм, изчислени така, че да се погрижат за удобството при ползването, независимо от липсата на облегалки и подлакътници.

  Ненатрапчивата елегантност на голямата табуретка е в традиционен стил. При нея не се натрапва излишна орнаментика, а се разчита на приятна за окото извивка на крачетата и класическа тапицерия. Симетрията на модела сама по себе си е достатъчна дори, за да се превърне в акцент на интериора.

  На пръв поглед непретенциозна, мебел като тази може да внесе изисканост във всяко помещение, когато се подберат подходящия десен за дамаска и цветове на видимите дървени части. В специализираните менюта на фирмения сайт може да се спрете на най-подходящата разцветка. В секцията „Цветове“ можете да видите различните цветове на дървените части. А в секцията „Кожи“ да изберете модели, които да отговорят на вашите лични предпочитания—естествена или еко кожа—оставяме вие да прецените. Същото се отнася и до тапицерията от плат, която можете да изберете от менюто „Дамаски“. Съветваме ви да обърнете внимание на по-наситените и ефектни нюанси, дори на цветовете „металик” като на илюстрацията. Чрез тях само ще подчертаете деликатната красота на модела.

   

  Освен това, може да изберете по-класическа комбинация—елегантни крачета и кожена дамаска—независимо дали става въпрос за естествена, или еко кожа. Високото качество е гарантирано, както и простия начин да се поддържа във времето.

  Този вид голяма табуретка се изработва и в правоъгълен вариант. Пести ценно пространство и е особено практична за коридори. Може да я видите как изглежда в каталога на сайта ни — Реф. 1099. Моделът подхожда, както за всекидневна, така и за гардеробна, спалня и дори дамски будоар.

  За тези, които виждат тази мебел като част от интериора на по-големи помещения и дори цели сгради, предлагаме солидна отстъпка заради необходимостта им количества. Продали сме много образци на голяма табуретка на международния пазар като особена популярност има сред клиентите ни в Холандия.

  Размери
  Запитване