Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Диван и кресло—очаквано прекрасна комбинация

  Мебелна фабрика „Еврика” е ориентирана не просто към луксозната и здрава мебел, но и като българско предприятие, което познава клиентите си обръща специално внимание на практичността на продукцията си. Представям на вниманието ви диван и кресло (реф1097), който може да бъде използван и като диван, и като кресло.

  За ценителите на тази класическата единична мебел, решихме да отговорим с двуместен вариант. Така клиентът ни получава не просто познатото високо качество, но и се радва на възможността да се възползва максимално от нето с нестандартно решение. Така например, по-големият събрат на модела кресло Реф. 1096 е двуместното нововъведение диван и кресло.

   

  Произвеждаме го по поръчка, като размерите му каталог са 950/920/750. Този модел има същата неотменима здравина, стабилност и класически дизайн. По-ефектен обаче се оказва любопитният контраст между тапицерията и решението за крачетата. Задните са с изчистена права форма, докато предните са със заоблена форма, но и със струговани крачета.

  Двуместният модел диван и кресло се изработва от висококачествената дървесина на бук, череша или дъб—по ваш избор. Видимите части на продукта са малко, но не бива да подценяваме декоративното им отношение. Може да подберете цвят, който да отговаря на останалите дървени мебели в стаята. Подходящият за вас нюанс може да намерите в менюто "Цветове".

   

  Вие може да вземете участие в дизайнерското оформление и на тапицерията. В менютата “Дамаски" или "Кожи" може да изберете подходящият десен, който да подсили ефекта на модела. Нежните цветове, светлите нюанси и флорални мотиви олекотяват визуално тази масивна мебел. Ако моделът диван и кресло (реф 1097) се поръчва за хола и дори за спалнята—това е най-правилното решение. Кожата, независимо дали е естествена кожа или изкуствена, подчертава авторитетността на модела. Този избор се препоръчва в домове с ултрамодерно обзавеждане или офис — помещения.

  Независимо от ансамбъла, който ще се получи, меката мебел си остава еталон за прецизна изработка и изключителен комфорт. По тази причина собствениците на обществени комплекси за отдих, като хотели и почивни станции могат да се изкушат да я включат в интериора си. На тях предлагаме солидна отстъпка за поръчаните количества.

  Моделът се произвежда и за клиентите ни от Холандия—там се радва на радушен прием.

  Размери
  Запитване