Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Диван кресло с нетрадиционно, но практично дизайнерско хрумване

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага богат каталог от мека мебел — модели разнообразни по стил и големина. Особено място сред тях заема този интересен хибрид между диван и кресло.

  Посоченият модел като цяло има класическа визия и се произвежда с размери 950/750/700. Това, което го отличава от подобните на него мебели, са предните крачета. Те не просто се отличават по форма от изчистените задни, а и са с накрайници, на които могат да бъдат монтирани колелца. Любопитното дизайнерско решение спомага за функционалността на модела.

   

  Дървената конструкция на модела диван кресло е стабилна и здрава, и се изработва от висококачествена дървесина. От клиентите зависи, дали ще я произведем от бук, череша или дъб. На тях предлагаме цвета на видимите дървените части да се избере от менюто "Цветове".

  Пак в ръцете на потребителите е и решението, как да тапицираме модела. Десенът, цветът и дори видът на тапицерията може да се подбере от специалните менюта в сайта. Имайте предвид, че предлагаме не просто разнообразие от цвят и тъкани, но и сте свободни да изберете между естествена и изкуствена кожа.

  Съветът ни е да се спрете на меки, пастелни тонове, ако решите да използвате този модел диван кресло за хола в дома си или като посетителки стол в кабинет. За клиентите, които предпочитат по-мащабна мебел, пък предлагаме и двуместен вариант — Реф. 1097.

   

  Ако планирате да включите модела диван кресло в директорския кабинет, по-добре е да се спрете на кожа, независимо от вида й. Така ще внесете повече авторитет и тежест на визията, допълнително подсилена от класическите извивки на изделието. Освен това ние предлагаме висококачествени модели естествена кожа, както и еко материали. А за онези от вас, които искат да впечатлят с нестандартна визия, във фабриката ни в Габрово, разполагаме и с мостри на кожа с косъм.

  Този модел се слави с изключителния комфорт, който предлага при използване. По тази причина нашите клиенти от Холандия, които са особено пунктуални по отношение на практичността и удобството, го приемат с ентусиазъм. Тези от вас, които биха предпочели да получат количества от него за обзавеждане на хотели, стаи за игри в болници или кът за забавления, могат да разчитат, че от фабрика „Еврика” ще им предложат солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване