Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Кресло, придаващо стил и артистичност

  В многообразието на каталога на мебелна фабрика „Еврика” всеки ще намери;e/e.r, които да подхождат идеално на вкуса им. Но има един модел, създаден специално за артистични натури, който идеално подхожда на стилове като арт деко, еклектика и дори поп арт. Тези от вас, които освен луксозно решение, се нуждаят от комфорт и артистичност, ще оценят качествата на предлагания от нас модел кресло (реф.1095).

  Образецът се произвежда в размери 925/710/700 или по поръчка. Изработва се от бук, череша или дъб като дървесината задължително е с идеално качество и е масив. Въпреки липсата на подлакътна част, специфичната структура и извивка на облегалката гарантират за изключителен комфорт на гърба при използване. Освен това солидната седалка осигурява допълнителен комфорт.

  Хармоничните линии, оформянето по различен начин на предните и задните крачета, както и меката тапицерия предполагат креслото да се използва в интериора на модерно жилище. Това обаче далеч не ограничава възможностите за използването му.

   

  Функционалността му се дължи не само на удобството и лекотата, но и на стилния външен вид. Домове, които разполагат с просторно помещение за трапезария, ще посрещат домакините и гостите им в една неподражаема и много елегантна атмосфера.

  Въпрос на вкус и поглед върху цялостната концепция на обзавеждането, е решението, какъв цвят да изберете за дървените части. Това може да направите от менюто "Цветове", където да откриете необходимия нюанс, който да отговори на вашите вкусове.

  Дамаска или кожа за тапицерия, също може да откриете в специализираната секция на сайта ни. Луксозните дамаски придават тържественост и подчертават ефекта на това артистично кресло. Най-атрактивно е решението да се ползва цвят в тъмна гама, но „металик”.

   

  Великолепието и аристократичността са белег на класическите интериори. Това кресло обаче лежи перфектно и в помещения с модерно обзавеждане.

  Предвид, не само елегантния му външен вид, но и изключителното му удобство, в наши редовни клиенти се превръщат собствениците на хотели и ресторанти от висок клас. На тях и на тези, които предстои да поръчат количества предлагаме солидна отстъпка.

  Този модел кресло се конкурира достойно сред останалите предложения от този тип на международния пазар за мебели. Ценено е заради нетрадиционното дизайнерско решение, високият стандарт на производство и използване на материали с изключително качество.

  Размери
  Запитване