Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Класическо кресло в ренесансов стил

  Модата и изискванията на съвременниците й може непрекъснато да се променят, но актуалността на класиката е непреходна. Ценителите на красотата, лукса и традиционните форми ще намерят истинско съкровище в каталога на мебелна фабрика „Еврика”. Образецът класическо кресло, което произвеждаме, е съчетание на аристократичен дизайн, удобство и гаранция, че ще служи на поколения в семейството.

  Изработва се по поръчка с размери 1050/730/610. Стабилната основа, извити къси крачета и висока облегалка правят това класическо кресло много удобно за сядане и почивка.

  Разкошната му визия се подчертава от мека тапицерия, пластичност на формите и деликатни резбовани акценти. Произвежда се от бук, череша или дъб като видимите дървени части могат да се боядисат в нюанс, който можете да изберете от менюто "Цветове".

   

  Тапицерията на това класическо кресло може да е от дамаска или кожата, която може да изберете от менютата в сайта, съответно секциите „Кожа“ и „Дамаска“. Препоръчваме ви горещо флорални или мотиви, които напомнят гербова щампа. Така се акцентира върху благородническата осанка на модела и се създава усещане за мебел, която се предава от поколения в семейството.

  Кожата от друга страна също не е никак лош вариант. Тя придава още по-голям авторитет на изделието, като може да предпочетете еко — вариант от високо качество и лесна поддръжка.

  Всяка една комбинация от тъкани и цветове ще роди елегантно единство, което няма да притеснява с ненужна помпозност. Вашето класическо кресло ще придаде изисканост на всяка обстановка, независимо дали става дума за частно жилище или обществени сгради.

   

  Мнозина собственици на хотели и луксозни ресторанти са обзавели обектите си с него. Така са подарили на клиентите си не само красота, но и усещане, че са ценени гости в изискано място. На тях и на останалите, които поръчват количества, предлагаме чудесна отстъпка от цената.

  Класическо кресло е мебел, която се радва на изключителен интерес не само у нас, но и в чужбина. Клиентите ни от Холандия отдава са заявили предпочитанията към този елегантен модел.

  Моделът се комбинира изключително успешно с класически интериор, но подхожда и за модерна визия, особено, ако изберете кожена тапицерия. Солидната дървена конструкция и меката тапицерия осигуряват комфорт, който нито една друга мебел не може да ви осигури.

  Размери
  Запитване