Описание
  Average: 4.9 (5 votes)

  Кресло ретро — класическа елегантност и функционалност на модерна мебел

  Кресло ретро, производство на мебелна фабрика „Еврика” е изключително съчетание от луксозна изработка, здравина и внушение за аристократичност. Прави се по поръчка и респектира с размери 1000/780/920.

  Кресло ретро е истинският „благородник” сред моделите, които са дело на дизайнерите на предприятието ни. Произвежда се от дървесина с най-високо качество като клиентите ни могат да избират между бук, череша или дъб.

  Плавните линии на модела гарантират изключителен комфорт и здравина, но решението за основата е повече от нетрадиционно. Предните крачета са колелца на накрайниците, за да превърнат тази иначе масивна мебел във функционална. Така можете да я местите във всеки ъгъл на дома си, винаги, когато решите, че имате нужда от разместване.

   

  Трудно бихме си представили, че човек без вкус и положение може да се наслаждава на тази ефектна изработка. Кресло ретро стои на мястото си в директорските кабинети на фирмите с престиж, или в домовете на хора с авторитет, които разполагат със специална стая, която провеждат важни разговори.

  Моделът предлага възможност за пълен покой и отпускане, но притегателната му сила е в ефектната визия. Сами може да допринесете към нея като изберете подходящ цвят на дървените части от менюто "Цветове". Пак на фирмения сайт може да се насладите и да се спрете на подходящата тапицерия. Дамаската или кожата на кресло релакс може да откриете на едноименните менюта.

   

  Модел като този, може да бъде олекотен до известна степен с нежни мотиви и светъл нюанс на тапицерията. Най-стабилно и авторитетно обаче ще изглежда, ако подчертаете класическите линии с естествена кожа в тъмночервено, черно или кафяво. За ценителите на природосъобразния начин на живот и съвременни тенденции в мебелното производство, предлагаме възможност и тапициране с екокожа. И в двата случая гарантираме висок стандарт и несложна поддръжка на материала. Можете да видите моделите на сайта ни в секцията „Кожи“.

  Елегантното кресло в ретро стил, се съчетава идеално с мебели в стил „Кънтри“, „Шале“, „Еко стил“ и дори „Гръндж“. Тъмните нюанси на дървото биха изпъквали идеално и сред винтидж интериор. А за онези от вас, които искат да подчертаят ретро визията, предлагаме и състарен финиш.

  Безкомпромисното качество и класическа елегантност на кресло ретро има солиден брой ценители както у нас, така и в чужбина. Холандците, например, като хора известни с вкуса си към практичното и стабилното, отдавна са се доверили на нашето производство.

  Размери
  Запитване