Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Кресло за хотел с царствен силует

  Кресло за хотел, произведено в мебелна фабрика „Еврика”, ни връща към неостаряващата красота на класическото обзавеждане, което никога не губи своята актуалност.

  Моделът, който се произвежда с размери 790/850/770 мм, впечатлява с разкошни извивки и традиционна конструкция. Стабилната му основа не се нуждае от допълнителна украса, а естетичния ефект се постига само от дамаската, която може да подберете от менютата "Дамаски" или "Кожи". Независимо от това дали тапицерията ще е от плюш или (еко) кожа, нищо не е в състояние да „обере” аристократичния ефект и непреходната елегантност на продукта.

  Препоръката ни за тези, които още нямат изградена цялостна концепция за обзавеждането си, е да се спрат на турскосин, вишнев, червеникавокафяв или цвят бордо. В този цветови ансамбъл обикновено са издържани аристократичните домове. Дори да живеете в модерен дом, така ще внесете изискана, дори приказна атмосфера.

  За тези от вас, които искат да заложат на по-пъстър или нетрадиционен дизайн, предлагаме да видите останалите ни дамаски от секцията „Дамаски“ на сайта. Любителите на кожените тапицерии, могат да изберат между висококачествена тапицерия от еко кожа, или естествени кожи. За ценителите на нетрадиционното предлагаме и мостри от кожа с косъм, които можете да разгледате на място във фабрика „Еврика“ в Габрово.

   

  Моделът кресло за хотел (Реф 1080) се произвежда от висококачествена, ненапразно наречена „благородна”, масивна дървесина. Разполагате с възможността да избирате между бук, череша или дъб, като може да сте сигурни, че ще използваме щадящи дървото техники и покрития. Изборът на цвета за дървените части може да направите в специализирано меню „Цветове“ на сайта.

  Това луксозно решение за интериора всъщност никак не е сложно за поддържане. Освен, че се комбинира с различни мебели в царствен стил, сред основните му преимущества са надеждността и гаранцията за дълго ползване. Н напразно го наричаме „кресло за хотел”. Завиден брой наши клиенти са обзавели комплексите си с него, за да посрещнат гостите си не само в красива обстановка, но и за да гарантират и комфорта им.

  Хиляди образци на нашето хотелско кресло могат да бъдат намерени и в чужбина, където са оценили атрактивната му визия, съчетана с мекота и комфорт.

  Размери
  Запитване