Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Удобно кресло с модерен дизайн

  В изпълнения ни със стрес и динамика живот не бива да търпим компромиси с качеството и комфорта на нещата в ежедневието ни. Мебелите в дома ни, разбира се, че трябва да отговарят на стандартите ни за качество, красота и актуалност, но не трябва и да забравяме, че основното им предназначение е да са комфортни и да носят със себе си усещането за уют. А и едно удобно кресло може да направи истински чудеса за спокойствието и здравето ви.

  Фабрика „Еврика” през цялата си производствена история съблюдава изискването да предлага на пазара модерни мебели от масив, които да издържат на изпитанията на времето. Със същите характеристики е предлаганото от нас удобно кресло, чиято основна функция е да гарантира почивката на тялото и спокойствието след напрегнат ден.

  Произвежда се по поръчка и в каталога ни ще го намерите с размери 1040/780/860. Специфичната му конструкция е изработена от висококачествен бук, череша или дъб —изцяло от масивна дървесина, като материала е по ваш избор. Високата, разширяваща се облегалка, е не само ефектна, но и подчертава удобството на модела. Съвсем леко извитите крачета гарантират стабилност. Цветът на дървените части от тази удобна мебел, можете да изберете от менюто "Цветове" в горната част на сайта.

   

  За да подчертаете деликатните извивки на това удобно кресло ви препоръчваме тапицерия в пастелни тонове или с флорални мотиви. Холът ви би изглеждал не само просторен, но и уютен, ако заложите на топлата гама. Не е грешка и да спрете изборът си върху кожа, но тогава акцентът ще падне върху стабилността на продукта, не на лекотата му. От друга страна обаче имате друго предимство—ще излъчва изисканост и солидност, подходящи за клубове или офиси. Както и за други бизнес помещения.

  За дома, това удобно кресло е идеално, но предвид голямата му функционалност, собствениците на модерни хотели и ваканционни заведения също залагат на него. Гостите им ценят удобството и непретенциозността му.

  Предвид авторитета на предприятието ни на чуждестранния пазар, произвеждаме хиляди бройки и от този модел за износ. Ценителите на качеството и на актуалността на дизайна, отдавна са разбрали какво бижу за интериора представлява нашето удобно кресло.

  Размери
  Запитване