Описание
  Average: 4.5 (7 votes)

  Кресло за четене във викториански стил с модерен акцент

  Дребните радости на живота не са същите, ако не им се наслаждаваме в подходяща компания или обстановка. Да се откъснеш от ежедневието с книга в ръка е удоволствие, познато от векове, но само си представете усещането да го правите в собствена библиотека, пред камината в прегръдките на елегантно кресло за четене!

  Обзавеждането на кабинет или библиотека не е нито лесна, нито евтина задача. Но от друга страна, винаги можете да отделите място във всекидневната, което да превърнете в любимо кътче за почивка. Всеки от нас може да си подари място, в което да се усамоти с любимото хоби. За тази цел мебелните дизайнери на „Еврика” са създали един изключителен образец, който няма да ви остави безразлични — а именно моделът кресло за четене (реф. 1076).

  Луксозното кресло за четене, във фирмения ни каталог се произвежда с размери 1100/850/850. Големината на модела, традиционните извивки и масивността му предполагат стабилност и изключителен комфорт при дълго ползване. Може да си го поръчате от т.нар. „благородна дървесина” — масив от бук, череша или дъб. Свободни сте да изберете цвят на дървените части и вида на дамаската в специализираните менюта на сайта (вж. секцията „Цветове“).

   

  Всеки десен от каталога ни би стоял добре като тапицерия, но визуалната тежест и благородството могат да се подчертаят най-силно с кожа. Тези от вас, които се придържат към нововъведенията, могат да изберат еко — дамаска, която е от високо качество и лесна за поддръжка, а мостри разгледайте в секцията „Дамаски“ или „Кожи“.

  Моделът е безупречно елегантен и аристократичен, но не съвсем консервативен. Стабилната му основа завършва не с извивки, а с колелца на предните крачета, за да осигури функционалност.

  Да притежаваш подобно кресло за четене говори за изискан вкус, но и внушава усещане за семейно гнездо с история, дори в модерно жилище. Въпреки, че е предназначено за домашна употреба, съвсем естествено би стояло в специалните апартаменти на много звездни хотели или в салоните на изискани заведения.

  Клиентите не само у нас, но и в чужбина са оценили луксозното решение и комфорта, който предлага. Дори твърде прагматичните холандци са изкушени от тази красив „гигант” и го поръчват с ентусиазъм.

  Размери
  Запитване