Описание
  Average: 4.4 (5 votes)

  Релакс кресло за обзавеждане с тежест, без помпозност

  Да създадеш елегантна, аристократична обстановка в дома си, без да залитнеш към помпозността и екстравагантността е по силите само на истинските естети и ценители. Ако се нуждаете от подобно интериорно решение, мебелна фабрика „Еврика” ви препоръчва релакс кресло. То елегантно, удобно и масивно. Изглежда създадено за големи помещения, като ги изпълва с уют, вместо да натрапва пищна декорация или да концертира излишно внимание.

  Релакс кресло е сред масивните модели в каталога ни—произвежда се по поръчка с размери 1000/800/700, от висококачествената дървесина на бук, череша или дъб. Подхожда идеално на интериор в стил ампир, неокласицизъм или дори ренесансов стил. В него няма начин да усетите дискомфорт, а ще потънете в прегръдката на мебел, която е не просто стабилна, но и ненатрапчиво елегантна.

  Стандартната му конструкция се омекотява от нежни извивки и резба, която следва линията на модела. Моделът предлага и дълбока, комфортна седалка, което позволява ползването му часове наред. Очевидното му удобство няма да наруши „рационалния” интериор на изкушените от ренесансовото обзавеждане.

   

  Ценителите на изискания аристократизъм е необходимо да подберат малко, но големи, функционални и красиви мебели. Релакс кресло отговаря на всичките изисквания като предлага луксозна изработка, която е лесна за поддържане и със сигурност ще служи на семейството ви дълги години.

  В зависимост от представата, която имате за бъдещия си дом, можете да поръчате релакс кресло, така че да се слива с цялата обстановка. Цветът на дървените части може да посочите в едноименното меню на фирмения ни сайт. Тапицерията му може да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи", като имате предвид, че пастелните цветове на тапицерията подсилват визуално усещането за покой и уют, а кожата внушава тежест и респект. Ценителите на съвременните технологии и природосъобразния начин на живот пък могат да се спрат на екокожа. При всички положения получават стилна и комфортна мебел, която се комбинира с обзавеждането на дома почти изцяло. Можете да го ползвате, както във всекидневната, така и в зимна градина, край камината, или пък в работния кабинет. Ако имате нужда от подобна мебел за почивка в спалнята, идеално се комбинира с табуретка (реф. 1099)

  Моделът релакс кресло не е само за домашна употреба, защото пасва идеално за интериора на места като хотели или закритите сепарета на ресторанти. На собствениците на този тип заведения предлагаме изгодна отстъпка при поръчка количества от релакс кресло. 

  Размери
  Запитване