Описание
  Average: 4.3 (2 votes)

  Луксозен офис стол за ръководители

  Проспериращите шефове на компании или просто реализираните специалисти държат на високото качество не само в работата си, но и в обкръжението. На тях и на всички, които са се устремили към постиженията им, мебелна фабрика „Еврика” предлага луксозен офис стол.

  Моделът е изключително гъвкав и елегантен, а освен това е по-устойчив от пластмасовите и металните си събратя. Гъвкавата му конструкция и люлеещия се механизъм осигуряват допълнителен комфорт на клиентите.

  Динамичното ни време и интензивността на работата упорито се опитват да изпратят „в запаса” тежките мебели. На тяхно място идват модерните решения от най-високо качество.

  Луксозен офис стол с марка „Еврика”, е създаден с презумпцията да служи на този, който е начело на бизнеса. Строг, мобилен и едновременно с това много елегантен, той се произвежда по поръчка от висококачествена дървесина на бук, череша или дъб.

  Размерите му по каталог са: 1000/610/630 мм–изчислени така, че да гарантират комфорт и здравина. Подлакътниците и меката дамаска подчертават удобството на модела, а пневмоцилиндрът помага да се регулира височината му. Високата облегалка не напряга тялото и обещава спокойствие по време на дългия работен ден. Комфортът е гарантиран и от дълбоката седалка, която, за разлика от тези на металните или пластмасови столове е със солидна тапицерия и няма да позволи да се „изръбите“.

   

  Луксозният офис стол има стабилна дървена основа с пет лъча и колелца, които не се натрапват, но позволяват свободното движение.

  Цветът на дървените части, както и видът на тапицерията са изцяло в ръцете на клиентите ни. В едноименните менюта на сайта може да изберете нюанс от богатия колорит, който предлага предприятието ни. За да се внуши тежест и допълнителна елегантност на луксозен офис стол, препоръчваме да се спрете на дамаска от (еко) кожа. Ще внесете чрез нея допълнителна аристократичност на кабинета. Дамите, които работят в сферата на модата, рекламата или медиите могат да подчертаят собствения си стил с по-ярки цветове или нестандартен дизайн.

  На изискванията на практичните ни клиенти отговаряме с простота на поддръжката, универсалност на използването, устойчивост и дългогодишно ползване. Произвежда се по всички стандарти за високо качество и екосъобразност.

  Желаещите да се сдобият с количества от този луксозен офис стол могат да разчитат на солидна отстъпка при работата с „Еврика”.

  Размери
  Запитване