Описание
  Average: 4 (2 votes)

  Кино кресло за домашен театър или кът за забавления

  Любителите на седмото изкуство невинаги трябва да напускат уютното си жилище, за да се потопят в магията на големия екран. Най-заможните сред тях обзавеждат дома си със собствен салон за забавления. Тези, които са още далеч от сбъдването на тази мечта, могат да пригодят кът или помещение в жилището си за кинотеатър.

  Стаята, което ще стане своеобразен кът за забавления, обичайно е холът. В него ще наредите не само любимата Hi-Fi–апаратура, но и мебели, които да съответстват на интериора и ще гарантират комфорт, за да се наслаждавате на любимото хоби. В тази връзка фабрика „Еврика” прави изключително примамливо решение–кино кресло.

  Моделът се произвежда по поръчка и е с размери 900/600/700 мм. Той е луксозно решение, изработено от бук, череша или дъб–само най-качествена дървесина. Почти напълно покрит с тапицерия, чийто десен или вид може да подберете в менюто "Дамаски". Ако предпочитате нещо по-нестандартно или модерно, заложете на богатото разнообразие от менюто "Кожи", където ще откриете богата гама от естествени и еко мостри. В професионалните салони обикновено избират цвят бордо или масленозелено, но може да проявите повече смелост, когато става въпрос за домашно кино кресло и да заложите на по-нестандартен цвят.

   

  Единствените видими дървени части са върху подлакътниците, които освен за удобство имат и декоративен ефект. Нюансът, в който искате да бъдат, трябва да е съобразен така, че да подчертава колорита на дамаската–може да го изберете от менюто "Цветове".

  За да е пълен комфорта ви, имайте предвид, че са ви нужни поне 25 кв.м. пространство, в което да поставите кино креслото и на подходящо отстояние от екрана и тонколонките. Останалата мебелировка, която да изглежда добре и да скрива плетеницата от кабели и разклонители, също може да намерите в каталога на „Еврика”.

  Вашето кино — кресло ще ви бъде доставено с гаранция за качество, лесна поддръжка и ви уверяваме, че ще се радвате на неговия комфорт и стабилност дори и след дългогодишно ползване. Тези, които планират използването му в салоните на хотели, медицински центрове и домове за възрастни хора, могат да разчитат на изключителното му удобство, както и на солидна отстъпка, когато се нуждаят от количества.

  Размери
  Запитване