Дизайнерско кресло - 1059 | Еврика Мебели

Дизайнерско кресло - 1059

Изпратете запитване

Average: 7 (1 vote)

Дизайнерско кресло за домове с модерно обзавеждане

Представяме ви модел, който ще се съчетае с всеки интериор на дом, заведение или бутик.

Клиентите на мебелна фабрика „Еврика”, които следят актуалните тенденции в мебелното производство, ще оценят предимствата това дизайнерско кресло. Съчетало в себе си изключителна простота, предимствата на естествените материали и стабилна конструкция, то е нещо повече от полезна вещ в интериора.

Моделът съчетава в себе си изключителната функционалност и деликатна непретенциозност. Изглежда създадено за дома на волните души, влюбени в средиземноморски тип интериор. Освен това може да се комбинира перфектно и с обзавеждането на бутиков хотел или модерен магазин. Подхожда дори за обществени заведения, като е особено подходящо за частните салони на елитните ресторанти или кафенета.

Макар, моделът повече да подхожда на модерен градски дом, семплата му форма и изчистени линии го правят удачен и за вила край морето. Семплият дизайн създава усещане за комфорт и покой, а високите крачета на дизайнерското кресло гарантират стабилност и разчупеност на интериора.

Моделът дизайнерско кресло (Реф 1059) се произвежда по поръчка, в размери 820/640/620. Вие сами избирате от какъв вид висококачествена дървесина или цвят да е конструкцията му. Моделът се изработва от бук, череша или дъб, а в менюто "Цветове" можете да изберете нюансът, който ви допада най-много и съответства на обстановката на помещението, където ще бъде поставено.

Препоръчваме ви да изберете спокойни, ненапрягащи десени на тапицерията в менюто "Дамаски" или "Кожи". Не е нужно да експериментирате с дръзки украси на дамаската. Оценете преимуществата на простотата, която ще направи домът ви по-просторен и приветлив след тежък работен ден.

Дизайнерско кресло по принцип е предназначено за обзавеждане на жилища. Редовните клиенти на мебелна фабрика обаче отдавна са оценили неконвенционалния му, но и ненатрапчив стил, подходящ за интериора на хотели, заведения и т.н. На тях предоставяме възможността да получат и нашата атрактивна отстъпка, заради поръчката на количества.

Все повече собственици на обществени места с модерни интериори са заложили на него, за да гарантират на гостите си удобство и почивка. За нас е гордост, че моделът дизайнерско кресло е оценен не само у нас, но и в чужбина. Хиляди наши клиенти могат да потвърдят, че допълвайки с него вътрешния дизайн, се сдобивате с образец на високо качество и надеждност.