Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Класическо кресло в офис, ценено и на пазара в чужбина

  За да имате идеалното обзавеждане в кабинета на работа или у дома, мебелна фабрика „Еврика” ви препоръчва: бъдете безкомпромисни! Съвършеното кресло в офис е това, което носи не само комфорт и стил на собственика си, но и му гарантира абсолютно спокойствие и сигурност по време на дългия работен ден.

  Ценителите на класиката няма да останат безразлични към този образец с размери 1090/ 670/ 600. Това предложение за кресло в офис, се произвежда по поръчка и отговаря на всички съвременни стандарти за надеждност и екологичност на модерните мебели. По желание на клиентите, мебелна фирма „Еврика“ го изработва и с мерки по поръчка.

  Едновременно с това продуктът впечатлява с луксозната изработка, аристократична визия. Високата облегалка не само гарантира удобството през дългия работния ден, но говори за сдържана елегантност.

  Ако видите това кресло в офис, не може да останете с грешно впечатление за вкуса на собственика. Симетричните линии и плавни извивки не концентрират излишно вниманието, но придават завършен елегантен вид в интериора.

  В зависимост от вкуса си, може да се сдобиете с изящен образец на модела, като избора ви е само между висококачествената дървесина на бук, череша или дъб. За да сте спокойни, че цветът на дървените части отговаря на планираната визия на кабинета ви, можете да изберете нюанса от менюто "Цветове" в сайта.

  Пак на официалната страница на „Еврика” може да изберете между дамаска или кожа — в цвят или десен по ваше усмотрение. Ценителите на класическите интериори обичайно се спират на дамаски в пастелно — кремави, светло бежови, червеникавокафяви и бледозелени нюанси. За тези, които предпочитат кожната тапицерия, предлагаме разнообразни мостри на секцията „Кожи“. Кожата придава особена тежест на това кресло в офис, а дамаска с флорални мотиви, например, създава впечатление за изискана сдържаност и стил.

  Този модел изглежда на място и ако го използвате не само в официално — делова или домашна обстановка. Подходящ е и за обществени места, като хотели, заведения и ресторанти. Вашите гости от чужбина ще оценят красотата на интериора, защото нашите клиенти от Холандия например отдавна са оценили предимствата им. Освен това предлагаме и отлична отстъпка за поръчка на количества.

  Размери
  Запитване