Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Кресло релакс гарантира здравина и удобство

  Кресло релакс, производство на мебелна фабрика „Еврика” може да служи за образец за съчетание на класическа форма и здравина. Въпреки луксозната му изработка, то не се натрапва с излишна украса и орнаментика. Елегантният дизайн и изчистените му линии го правят особено подходящо за съвременния интериор

  Ако културата на викингите ви докосва най-много, може да се потопите в тяхната атмосфера с обзавеждане, което се ориентира предимно в практичността и удобството. Скандинавците са концентрират върху собствения си комфорт, отколкото в желанието си да изумяват гостите с натруфена и неудобна мебел. Кресло релакс се произвежда по поръчка и разчита на здрава дървена конструкция, функционалност и лаконичната естетика на природните материали.

  Размерите, в които се предлага са 970/620/650. Издържано е в стил, който покрива изискванията на скандинавски тип интериор.

  Не се подвеждайте по семплия му чар обаче. Произвеждаме го само от най-висококачествени материали. Дървените части могат да се изработят от бук, череша или дъб, като цвета им е изцяло по ваш избор. Може да се спрете на подходящия нюанс в цветовете, посочен в меню „Цветове” на сайта. Същото се отнася и до тапицерията му. Може да я изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи", като кожените десени са в различни цветове и се предлагат в разновидности от еко кожа и естествена. Дамаските са луксозните и среден клас, като се предлагат в разнообразни модели.

  Ако решите да сте особено прецизни в оформянето на скандинавски интериор в дома си, препоръчваме ви да се спрете на светли акварелни тонове, блед шоколад или дори бяло. Най-романтичните от вас може да си позволят да акцентират на близостта на викингите с морето и да изберат син нюанс. При всички случаи ще получите не само надеждно кресло релакс, но и изключителен комфорт в ежедневието.

  Моделът кресло релакс (Реф. 1051) се произвежда предимно за домашна употреба, но собствениците на различни хотели и заведения не остават безразлични към удобството, което предлага, както и гарантираното дългогодишно ползване. Сред почитателите на комфортния му дизайн са и управителите на домове за възрастни хора.

  На всички, които оценят очевидните преимущества на кресло релакс и поръчат количества от него, предлагаме изгодна отстъпка.

  Размери
  Запитване